Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.510 Ft (3.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
TERMÉSZETES, ADALÉKANYAGMENTES
IZGALMAS, KARAKTERES ÉS GAZDAG ÍZVILÁG

Venison Gusto natúr szarvas kolbász 250 g

A Szarvas kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A kolbászok gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készülnek.

Gyártó: Venison Gusto
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.848 Ft
Várható szállítás: 2022. július 01.
4.510 Ft (3.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A kolbász a formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek.

A szarvas húsa az őzéhez hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.

Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, pác só, fűszerek

Méretek: 55-65 mm (átmérő), 190-220 mm (hossz), 250 gramm

Elkészítési idő: 3-4 hét

Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.
Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie és egy pohár blanc de blanc pezsgővel, fűszeresebb fehérborral vagy rozéval. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

ENERGIAÉRTÉK:

Energia: 2031 kJ / 485 kcal
Zsir: 43,2 g, melyből telített zsírsav: 16,4 g
Szénhidrát: 1,5 g, melyből cukor: 0,9 g
Fehérje: 23,1 g
Só: 3,4 g


100 g termék 144 g szarvashús felhasználásával készült.

Mivel vadon élő és ott elejtett állatok húsát dolgozzuk fel, kizárólag élelmiszerbiztonsági okból minimális mennyiségű nátrium nitritet (pác sót) szükséges használnunk. Nálunk 250 gramm termékben, azaz egy egész kolbászban a 4,2-4,9 mg nátrium nitrit helyett a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredéke, 1,075 mg található.

Facebook kommentek

Az oldal tetejére