A Szarvas szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.
Szalámink gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.
A szarvas húsa az őzéhez hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.
Összetevők: szarvashús, sertés hasa alja szalonna, pác só, fűszerek
Energia: 1692kj/408kcal
Zsír: 34,4 g -melyből telített zsírsav:19,0 g
Szénhidrát: 1,5 g - melyből cukor: 0,9 g
Fehérje: 23,1 g
Só: 3,4 g