Leírás és Paraméterek
Összetevők: 80%Szarvashús,20%vízibivalyfaggyú,csípős nemes pirospaprika, pác só, fűszerek,cukor
Elkészítési idő: 7 hét
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
Nettó tömeg: 250 g
Átlagos tápérték
100 g termékben
Energia
1999 kJ/498 kcal
Zsír 43 g - melyből telített zsírsavak24 g
Szénhidrát 0 g - melyből cukrok 0 g
Fehérje 24 g
Só