Leírás és Paraméterek
Az Emilia-Romagna területéről származó tészta tökéletesen alkalmas húsos és nehezebb szószos ételekhez. Marha vagy nyúlhússal is bátran próbálja ki!
A Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez. A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.
Kóstolja meg a tagliatelle-t, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!
Alapanyagok:
- durum búzadara
- tojás 23%
Tartalmazhat zeller és tintahaltinta maradványt!
Főzési idő: 8 perc.
Tárolja száraz és hűvös helyen!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- energia 1577 kJ/373 kcal
- zsír 3,8 g, amiből telített zsírsavak 1,2 g
- szénhidrát 68,5 g, amiből cukrok 3,0 g
- fehérje 14,5 g
- só 0,09 g
Kiszerelés: 500 g
Tészta fajták | Tojásos |
Tészta formák | Tagliatelle |
Tészta kiszerelés | 500 g |