Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Terre Nardin

Az 1922-ben alapított cég a Marca Trevigiana szívében, Conegliano és Valdobbiadene dombjai közelében található. Sergio Nardin átadta a szőlőültetvény iránti tapasztalatát és szenvedélyét fiainak, Paolonak, a borásznak, aki figyelemmel kíséri a termelést, és Pietronak, aki a kereskedelmi szempontokat koordinálja.

A NARDIN TÁRSASÁG borai több mint 200 hektár szőlőültetvényről származnak, a Marca Trevigianai birtokaink talaját az altalaj sajátos összetétele jellemzi, amely tökéletessé teszi az illatukról ismert fehér- és vörösborok készítésére. harmónia .

A talaj konformációja és a dombok mikroklímája lehetővé teszi, hogy különleges eleganciájú és finom habzó- és pezsgőborokat készítsünk. A modern szerkezetű pince a legjobb borkészítés, érlelés és palackozás technológiájával van felszerelve, hogy a szőlő tulajdonságait megőrizzük és javítsuk, hogy minőségi terméket kínáljunk.

Rendezés:

Terre Nardin - Blanc De Blancs Millesimato Extra Dry

4.990 Ft

Tiszta, finom és kellemes gyümölcsös illatú. Kellemesen zamatos

Terre Nardin - Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore Extra Dry

7.990 Ft

Elegáns és izgalmas savvak egyensúlyban vannak, A friss ízek a virágos és cédrusos jegyeket idéznek jól illik halételekhez, rákokhoz fehér húsokhoz, aperitifnek is tökéletes

Terre Nardin - Prosecco DOC Rosé Extra Dry Millesimato

6.990 Ft

Elegáns és érdekfeszítő friss ízek, gyümölcsös jegyekkel

Az oldal tetejére