Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tészta csomagok

Lepje meg szeretteit valódi olasz ajándékcsomaggal egy prémium gourmet élelmiszer válogatással és vigye el otthonába az eredeti italiai életérzést. Az olasz ínyencségeket tartalmazó csomagokat különlegesen állítottuk össze, a bennük található termékek mindegyike gondosan válogatott, minőségi alapanyagokat tartalmaz, aki bármelyiket is megkóstolja, garantált, hogy a rabjává válik.

A prémium élelmiszerekkel megadhatja a módját a hétköznapi étkezéseknek és maximálisan elkápráztathatja családtagjait. Tekintse meg kínálatunkat, majd válasszon exkluzív ajándékcsomagjaink közül és élvezze az ízek tisztaságát, a valódi „dolcevita” életmódot!

Speciális olasz tészta csomag ajánlataink

Rendezés:

Gourmet pasta ajándékcsomag tagliatelle tésztával

6.490 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag Umbria szívéből, kiváló olasz tagliatelle tésztával, paradicsom szósszal és csípős arrabiata fűszerkeverékkel.

Gourmet pasta ajándékcsomag spagetti tészta adagoló villával

6.890 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag, mely szinte mindent tartalmaz egy jó olasz tészta elkészítéséhez. A csomag tartalma: spagetti tészta, paradicsomos szósz, csípős piccantissimo fűszerkeverék, spagetti adagoló.

Shopper Nero olasz gourmet ajándékcsomag

9.990 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag Umbria szívéből, kiváló olasz tésztával, pesto szósszal és fűszerkeverékkel.

Bauletto Nero olasz gourmet ajándékcsomag

11.690 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag kiváló olasz tésztával egyenesen Umbria szívéből, valamint pesto szósszal és fűszerkeverékkel.

Bauletto Rosso olasz gourmet ajándékcsomag

11.690 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag, kiváló olasz tésztával egyenesen Umbria szívéből, valamint pesto szósszal és fűszerkeverékkel.

Shopper Rosso olasz gourmet ajándékcsomag

9.990 Ft

Olasz gourmet  ajándékcsomag Umbria szívéből, kiváló olasz tésztával, pesto genovese szósszal és fűszerkeverékkel.

Az oldal tetejére