Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK! LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK!

SZARVASGOMBÁS BALZSAMECET

Az Italia Divina, partnerével, a 200 évnyi tradícióval rendelkező, Urbani szarvasgomba manufaktúrával, az olasz mediterrán életérzést, a Dolce Vita életmódot kívánja átadni - prémium minőségű és ízvilágú szarvasgomba készítmények forgalmazásával. Isteni Olaszország, ahogy a cégünk elnevezése is sugallja, az olasz Dolce Vita életérzést szeretné átadni az embereknek. Mert miről is szól ez az élmény, ha nem a vendégszeretetről, az ízek tisztaságáról és a pillanat élvezetéről. Ezt szeretnénk átadni a szarvasgombán keresztül. 

Az olasz életérzés ezeknek a kombinációjából jön létre: hagyomány, minőség, stílus és a megfoghatatlan pillanatok.

Ars poeticánk, hogy megtanítsuk a magyar embereket arra, hogy mindennek megadjuk a módját, a tiszteletet: az ételnek, és persze saját magunknak. Biztos mind átéltük már: néha olyan jó, akárcsak egy percre is megállni, és csak úgy létezni: magunkba szívni a minket körülölelő világ szépségét, élvezni az ételek és magának az életnek az ízét.

Rendezés:

Balzsamecet fehér szarvasgombával - 55 ml

2.850 Ft

Az Urbani Tartufi felhasználva Olaszország két legkedveltebb alapanyagát, a fehér szarvasgomba egyedülálló illatát és eszenciáját illetve a modenai balzsamecetet, páratlan ízvilágot alkotott meg. 

Az olasz eredetű, Modena és Reggio Emilia tartományokból származó termék, amely a Made in Italy olaszországi világhírűvé vált, találkozik a fehér szarvasgomba, egyedülálló és páratlan fűszerezéssel.

Így született meg a Modenai Balsamósavas Urbani Tartufi fehér szarvasgomba. Olyan szőlőtermesztésből származik, amelyet hagyományosan a Modena és a Reggio Emilia tartományaiban termesztenek, hogy a termék rendelkezik IGP minősítéssel.

A konyhában sok étel ízét használhatja. Tökéletes különböző saláta és zöldségfélék számára, nyersen és főzve, ideális a fehér szarvasgomba balzsamecetes egyedi illatát húsban vagy halban, különféle gyümölcsökben vagy desszertekben, például egy szép csésze friss eperben.

Összetevők: borecet, főtt szőlőmust, aroma.

Energiaérték (100 g átlagérték): Kcal 149 Kj 631.      Súly: 55 ml.

Lejárati idő: 24 hónap

Balzsamecet fehér szarvasgombával - 250 ml

7.880 Ft

Az olasz eredetű, Modena és Reggio Emilia tartományokból származó termék, amely a Made in Italy olaszországi világhírűvé vált, találkozik a fehér szarvasgomba, egyedülálló és páratlan fűszerezéssel.

Így született meg a Modenai Balsamósavas Urbani Tartufi fehér szarvasgomba. 

Olyan szőlőtermesztésből származik, amelyet hagyományosan a Modena és a Reggio Emilia tartományaiban termesztenek, hogy a termék rendelkezik IGP minősítéssel.

TERMÉK INFORMÁCIÓ

Összetevők : borecet, főtt szőlőmust, illat.

Energiaérték (100 g átlagérték) : Kcal 149 Kj 631.

Lejárat dátuma : 24 hónap.

Az oldal tetejére