Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK! LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK!

SZARVASGOMBÁS MÉZ

Az Italia Divina, partnerével, a 200 évnyi tradícióval rendelkező, Urbani szarvasgomba manufaktúrával, az olasz mediterrán életérzést, a Dolce Vita életmódot kívánja átadni - prémium minőségű és ízvilágú szarvasgomba készítmények forgalmazásával. Isteni Olaszország, ahogy a cégünk elnevezése is sugallja, az olasz Dolce Vita életérzést szeretné átadni az embereknek. Mert miről is szól ez az élmény, ha nem a vendégszeretetről, az ízek tisztaságáról és a pillanat élvezetéről. Ezt szeretnénk átadni a szarvasgombán keresztül. 

Az olasz életérzés ezeknek a kombinációjából jön létre: hagyomány, minőség, stílus és a megfoghatatlan pillanatok.

Ars poeticánk, hogy megtanítsuk a magyar embereket arra, hogy mindennek megadjuk a módját, a tiszteletet: az ételnek, és persze saját magunknak. Biztos mind átéltük már: néha olyan jó, akárcsak egy percre is megállni, és csak úgy létezni: magunkba szívni a minket körülölelő világ szépségét, élvezni az ételek és magának az életnek az ízét.

Rendezés:

Fehér szarvasgombás méz - 30 gr

1.970 Ft

A méz és szarvasgomba házassága az egekben köttetett. Nincs is fenségesebb desszert egy forró nyári napon, mint ricottás bruschetta egy szelet körtével, ami lecsepegtetünk szarvasgombás mézzel. Sajtok, fagyi és gyümölcs mellé is bátran tudjuk ajánlani.

A legjobb méz tipológia, az akacai virágok és a szarvasgomba par excellence, a fehér szarvasgomba találkozik, hogy életre keltsék az egyedi illat és ízlés robbanását.

A Urbani Tartufi fehér szarvasgomba méz egy egyedülálló termék, amely minden edényt felerősít, a fehér szarvasgomba illatának köszönhetően, amely bármi mást tartalmaz, amelyre el kell helyezni. A fehér szarvasgomba mézet kóstolva lehet kóstolni, ízletes és különösen előételeket készíthet, vagy sok recepthez, különösen a cukrászati ​​termékekhez.

Mindazonáltal a legjobb, ha párosítja a finom olasz és francia sajtokat, még akkor is, ha a mi mézünk, szabadon engedheti meg a képzeletét és elképzelhetetlen recepteket.

Hozzávalók: akácméz, aroma.

Energiaérték (100 g átlagos érték): Kcal 329 - Kj 1397.      Súly: 30 g.      Lejárat dátuma: 12 hónap

Az oldal tetejére