Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK! LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK!

SZARVASGOMBA - EGÉSZ SZARVASGOMBA

Az Italia Divina, partnerével, a 200 évnyi tradícióval rendelkező, Urbani szarvasgomba manufaktúrával, az olasz mediterrán életérzést, a Dolce Vita életmódot kívánja átadni - prémium minőségű és ízvilágú szarvasgomba készítmények forgalmazásával. Isteni Olaszország, ahogy a cégünk elnevezése is sugallja, az olasz Dolce Vita életérzést szeretné átadni az embereknek. Mert miről is szól ez az élmény, ha nem a vendégszeretetről, az ízek tisztaságáról és a pillanat élvezetéről. Ezt szeretnénk átadni a szarvasgombán keresztül. 

Az olasz életérzés ezeknek a kombinációjából jön létre: hagyomány, minőség, stílus és a megfoghatatlan pillanatok.

Ars poeticánk, hogy megtanítsuk a magyar embereket arra, hogy mindennek megadjuk a módját, a tiszteletet: az ételnek, és persze saját magunknak. Biztos mind átéltük már: néha olyan jó, akárcsak egy percre is megállni, és csak úgy létezni: magunkba szívni a minket körülölelő világ szépségét, élvezni az ételek és magának az életnek az ízét.

Rendezés:

Egész nyári szarvasgomba - 50 gr

5.690 Ft

Az íz és aroma a szarvasgomba mindig rendelkezésre áll , és bármikor minden időszakban a szezon , köszönhetően a tartósított szarvasgombát a Urbani Tartufi .      

Az elegáns üvegedények , a fekete nyári  szarvasgomba megmaradnak a természetes összetevők  , mint a só és a víz , valamint a részecskék szarvasgomba jön ki a sterilizálás során .          

Ideális létrehozására bármilyen recept , mint az egyszerű tészta étel vagy  hasonló  feltöltési  on hús és hal.     

TERMÉK INFORMÁCIÓ

Fontos tudni, hogy a tartósított szarvasgomba-konzerv íze a sterilizálás miatt nem annyira intenzív, mint a frissé. Az Urbani Tartufi épp ezért azt javasolja, hogy a tartósított szarvasgombát fekete szarvasgomba olajjal vagy vajjal karöltve használjuk.

Összetevők : Fekete nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vittadini), fekete nyári szarvasgombák (főzővíz), só.

Energiaérték (100 g átlagérték) : Kcal 105 - Kj 439.

Lejárat dátuma : 48 hónap.

Szarvasgombák nettó súlya : 18 gramm.

Az oldal tetejére