Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LONDON ESSENCE TERMÉKEK

London essence termékek
Rendezés:

London Essence Pomelo - Pink Pepper Tonic Water 200 ml

890 Ft

A citrus rajongók most felsóhajtanak…Végre! Ne ilyen nincs még egy a piacon. Friss, illatos, zamatos, pont mint egy frissen felszelt Pomelo a tálon. A rózsabors még sosem kapott ennél kellemesebb társat, hogy így csábítsa el a szomjas hölgyeket és urakat. Olyan addiktív, hogy érdemes rendesen betárazni, mert ez egyedülálló és szenzációs.

London Essence White Peach - Jasmine Soda 200 ml

890 Ft

Egy egészen különleges szóda a fehér barack lágy, édeskés és a jázmin visszahúzódó virágos ízével. Ennél különlegesebb ízű nedűt nem találnak a szénsavas vizek kedvelői. Elegáns non-alcoholic ital a hölgyeknek, ha valami rendhagyót innának társaságban.

London Essence Delicate Ginger Ale 200 ml

890 Ft

Azt mondtam a Grapefruit & Rosemarynél, hogy mintha grapefruitba harapna… Hát ez hatványozottan érvényes erre a gyömbérre. Csak épp a rá jellemző csípősség nélkül. Bátran állíthatjuk, hogy még egy ilyen letisztult íz világú gyömbéres alkoholmentes üdítőital nincs a piacon. Már az első kortytól a gyömbér kellemes íze tölti ki a szájat és nincs tömény cukorbomba.

London Essence Bitter Orange & Ederflower Tonic Water 200 ml

890 Ft

A legsavanykásabb ital mind közül, de a keserű narancs fanyarkás, citrusos ízét kísérő, lágy bodza íz teszi ellenállhatatlan szomjoltóvá ez a Tonicot. A fűszeres üdítőket igénylő long drinkek kihagyhatatlan adaléka ez, de a nyári forróságban is megállja a helyét.

London Essence Soda Water 200 ml

890 Ft

Különlegesen tiszta vízből előállított szénsavas víz. Buborékossága enyhébb a hazánkban megszokott dús ásványvízekétől és szódákétól, de éppen ettől válik könnyebben fogyaszthatóvá, minden kortya kellemesen bizsergetővé. Jól lehűtve még a legszomjasabb vándort is feltölti energiával.

London Essence Classic Tonic Water 200 ml

890 Ft

Természetesebb ízvilág, kellemes citrusos és borókás lecsengéssel. Megfelelően hűtve remek szomjoltó, de klasszikus kiegészítője például egy frissitő Gin-Tonicnak.

London Essence Grapefruit - Rosemary Tonic Water 200 ml

890 Ft

Mintha grapefruitba harapna… Olyan határozottsággal áll ki az ízek sorából eme citrusfajta összekeverhetetlen, sajátos íze, hogy a rozmaringot szinte keresni kell. De a végére, a nagy fináléra természetesen beköszön, hogy aromájával komplex italt kreáljon ebből a Tonicból. Kimondottan ajánlott tisztább kevésbé fűszeres Ginek kísérő italának.

London Essence Perfectly Spiced Ginger non-alcoholic beer 200 ml

890 Ft

A gyömbér. Nincs is mit hozzátenni. Egyszerűen tökéletes, mint ahogy a neve is mutatja. Amennyiben hamisítatlan, csípős lecsengésű, valódi gyömbérsört keresett, kár tovább mennie, mert megtalálta! Egy íz bomba, amit ha egyszer megkóstolt, többé mást nem is akar inni. Alkoholmentessége miatt mindenki számára minden élethelyzetben kiváló választás.

London Essence Original Indian Tonic Water 200 ml

890 Ft

Egy lépéssel a Classic Tonic előtt… Egy markánsabb citrusosság és visszafogott fűszeresség jellemzi ezt az italt. Aki a játékosabb, ízesebb üdítőket kedveli, ebben a termékben biztos kedvencére talál.

London Essence Rhubarb - Cardamom Tonic 200 ml

890 Ft

A rebarbara és a cardamom egy izgalmas házassága. Megdöbbentően illatos, kellemes édeskés íz, ami elsősorban a hölgyeket fogja rabul ejteni, de soha ne mondd, hogy soha… Mert hát ez nagyon gyümölcsös, nagyon kellemes és nagyon itatja magát, nemtől függetlenül!

Az oldal tetejére