Olasz prémium felvágottak
Negroni Prosciutto Crudo Stag. szeletelt sonka 300 g
A olasz tradicionális sonkák közül vitathatatlanul leghíresebb fajta, a Prosciutto di Parmam, mely Duroc, Landrace vagy Large White disznókból készül, az olaszországi Parma térségében. Ennek az OEM-fajtának a termelését szorosan figyelemmel kísérik, és legalább 18 hónapos szárítási időt tartalmaz.
Venison Gusto 100% szürkemarha paprikás szalámi 250 g
A tradíciókat alapul véve, de azokat újragondolva, törekedve egy másik íz-élmény elérésére, néhány kiváló, már bevált termékünket még különlegesebbé tettük.
A 100%-os termékeink mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiemelkedően magas hústartalmukkal is a legmagasabb minőséget garantáljuk. Az ásványi anyagokban gazdag, gyógynövényes jegyeket hordozó, vadéhoz közel álló szürkemarhahús karaktere eltéveszthetetlen. A magyar pirospaprika és a kömény tökéletes kombinációja adja a szalámi testességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.
Negroni milánói szalámi szeletelt glutén- és tejmentes 100 g
Ez egy nagyon finomra őrölt szalámi, mely a milánói recept szerint készül. A szeletek tömörek, melyek határozott illattal és édeskés, de ugyanakkor borsos ízvilággal rendelkeznek.
Negroni mortadella szeletelt felvágott gluténmentes 120 g
Negroni olasz mortadella castelli szeletelt gluténmentes felvágott
Negroni Prosciutto Cotto szeletelt gluténmentes sonka 110 g
Tradicionális olasz Prosciutto "Cotto" főt szeletelt prémium olasz kézműves sonka 110 gramm
Negroni Spianata Romana szalámi szeletelt gluténmentes 100 g
Tradicionális olasz Negroni Spianata Romana szalámi szeletelve
Negroni Prosciutto Crudo Stagionato szeletelt olasz sonka 90 g
Olasz tradicionális szárazon pácolt Negroni Prosciutto Crudo Stagionato szeletelt sonka 90 g
Negroni olasz prémium sonka és szalámi válogatás 120 g
Szárazon pácolt sonka, Coppa és rusztikus szalámi egy csomagban. Válogatás az olasz csemegeáruk három legértékesebb termékéből.
Negroni Prosciutto Crudo Parma szeletelt sonka 100 g
A olasz tradicionális sonkák közül vitathatatlanul leghíresebb fajta, a Prosciutto di Parma, mely Duroc, Landrace vagy Large White disznókból készül, az olaszországi Parma térségében. Ennek az OEM-fajtának a termelését szorosan figyelemmel kísérik, és legalább 18 hónapos szárítási időt tartalmaz. A Prosciutto di Parma sósabb ízű, esetenként vajas vagy diós felhanggal.
Negroni vörösboros milánói szalámi szeletelt gluténmentes 110 g
Ez egy nagyon finomra őrölt szalámi, mely a milánói recept szerint készül. A szeletek tömörek, melyek határozott illattal és édeskés, de ugyanakkor borsos ízvilággal rendelkeznek.
Venison Gusto exkluzív fadobozban 3 db szalámi
3 db szalámi exkluzív, kézzel készített fadobozban, mely fantasztikus reprezentatív ajándékként vagy születésnapi, névnapi meglepetésként szolgál.
Az ajándékcsomag tartalma:
- 1db kézzel készített, gravírozott fadoboz
- 1db Special Edition Szarvas Szalámi
- 1db 100% Szürkemarha Szalámi
- 1db Vízibivaly Szalámi
- Venison Gusto csomagolópapírban, raffia ágyon
Venison Gusto natúr őz kolbász 250 g
Az Őz kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.
Kolbászunk gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.