Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olasz prémium felvágottak

Gluténmentes,Prosciutto crudo, prosciutto cotto, salame
Rendezés:

Venison Gusto natúr szarvas szalámi 250 g

5.190 Ft

A Szarvas szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

Szalámink gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

A szarvas húsa az őzéhez hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.

Negroni milánói szalámi szeletelt glutén- és tejmentes 100 g

2.190 Ft

Ez egy nagyon finomra őrölt szalámi, mely a milánói recept szerint készül. A szeletek tömörek, melyek határozott illattal és édeskés, de ugyanakkor borsos ízvilággal rendelkeznek.

Negroni Prosciutto Crudo Stagionato szeletelt olasz sonka 90 g

2.495 Ft

Olasz tradicionális szárazon pácolt Negroni Prosciutto Crudo Stagionato szeletelt sonka 90 g

Negroni olasz prémium sonka és szalámi válogatás 120 g

3.040 Ft
Szárazon pácolt sonka, Coppa és rusztikus szalámi egy csomagban. Válogatás az olasz csemegeáruk három legértékesebb termékéből.

Negroni mortadella szeletelt felvágott gluténmentes 120 g

2.790 Ft
 Negroni olasz mortadella castelli szeletelt gluténmentes felvágott

Negroni Prosciutto Cotto szeletelt gluténmentes sonka 110 g

2.990 Ft

Tradicionális olasz Prosciutto "Cotto" főt szeletelt prémium olasz kézműves sonka 110 gramm

Venison Gusto 100% szürkemarha natúr szalámi 250 g

5.290 Ft

A tradíciókat alapul véve, de azokat újragondolva, törekedve egy másik íz-élmény elérésére, néhány kiváló, már bevált termékünket még különlegesebbé tettük.

A 100%-os termékeink mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiemelkedően magas hústartalmukkal is a legmagasabb minőséget garantáljuk. Az ásványi anyagokban gazdag, gyógynövényes jegyeket hordozó, vadéhoz közel álló szürkemarhahús karaktere eltéveszthetetlen. A fehér- és a rózsabors teszi teljessé az egyedülálló gasztronómiai élményt. A szalámi hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

Venison Gusto szürkemarha natúr szalámi 250 g

4.675 Ft

A Szürkemarha szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok vadéhoz közel álló húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A szalámi mesterséges adalékanyagoktól mentes, gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

Negroni Spianata Romana szalámi szeletelt gluténmentes 100 g

2.280 Ft

Tradicionális olasz Negroni Spianata Romana szalámi szeletelve 

Negroni Prosciutto Crudo Stag. szeletelt sonka 300 g

5.190 Ft

A olasz tradicionális sonkák közül vitathatatlanul leghíresebb fajta, a Prosciutto di Parmam, mely Duroc, Landrace vagy Large White disznókból készül, az olaszországi Parma térségében. Ennek az OEM-fajtának a termelését szorosan figyelemmel kísérik, és legalább 18 hónapos szárítási időt tartalmaz. 

Negroni Bresaola Italiana felvágott 90 g

2.990 Ft

Olasz tradicionális Negroni Bresaola szeletelt felvágott marhahúsból

Negroni vörösboros milánói szalámi szeletelt gluténmentes 110 g

2.790 Ft
Ez egy nagyon finomra őrölt szalámi, mely a milánói recept szerint készül. A szeletek tömörek, melyek határozott illattal és édeskés, de ugyanakkor borsos ízvilággal rendelkeznek.
Az oldal tetejére