Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RIEDEl PEZSGŐS POHARAK

Rendezés:

Riedel Performance Champagne pohár (2 db)

18.890 Ft

Ez a pezsgős pohár tökéletes könnyű, friss, száraz pezsgők kóstolásához. 

Tökéletes a következő szőlőfajtákhoz: Champagne, Rosé Champagne, Blanc de Blans, Franciacorta, Prosecco és egyéb pezsgők.

A Performance sorozat az első gépi gyártású, technológiailag fejlett és felhasználóbarát sorozat, ami a Riedeltől már megszokott szőlőfajta specifikus jellemzőkkel bír. 

Az alak hangsúlyozza a bor friss gyümölcsösségét, miközben enyhíti a magas savasságát, és kiemeli a jellegzetes aromákat. Ez az ideális pohár a száraz, szikár rosé pezsgők kóstolásához. 

 

 

Riedel Fatto A Mano Champagne pohár (6 db)

144.899 Ft

A Champagne Wine Glass tökéletesen előhozza és megmutatja a pezsgő komplex tulajdonságait. 

A Fatto A Mano sorozatot 2017-ben indították el, amelynek keretén belül fajtaspecifikus, vékony fúvott, díszítetlen és karcsú szárakon álló magas poharakat készítenek.  

Ez az üveg lehetővé teszi az aromás anyagok széles skálájának kibontakozását. A flute formával ellentétben, a tojás alakú kialakítás lehetővé teszi az összetett rétegek kibontakozását, és a nagyobb peremátmérő lehetővé teszi azok kiszabadítását, amelyet nem lehet elérni egy keskeny üveggel. Az üveg tartalmaz egy „pezsgőpontot” is, amely elősegíti a pezsgőbuborékok képződését.

Ez a pohár a következő színű szárakkal készülnek: rózsaszín, sárga, piros, fehér, fekete, zöld, kék.

Riedel Mixing champagne pohár set (4 db)

14.190 Ft

A RIEDEL Mixing Champagne koktélkészlet, pezsgő alapú koktélok készítéséhez.

Egyedi pohárszett, mely a pezsgő koktélok szerelmesei számára készült, kimondottan otthoni használatra. 

Ez a tojás alakú pezsgőspohár, fokozza az aromákat, miközben segíti a buborékok képződését a kehely aljában elhelyezett pontoknak köszönhetően. Minden készlet tartalmaz koktélrecepteket, amelyeket kifejezetten a RIEDEL számára készített Mieke Zimmerman, egy feltörekvő német sztár mixer. A csomag négy poharat tartalmaz. Mosogatógépben mosható.

Az oldal tetejére