Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Riedel Dekanter

Rendezés:

Riedel Decanter Performance

17.990 Ft

Ez a géppel gyártott dekanter optikai fúvott üvegből, letisztult vonalvezetéssel készült. 

A Performance Decantert 2018-ban vezették be, mint az úttörő Performance Glass-sorozat elismert tagja. A legnagyobb szaktudással rendelkező velencei mesterektől tanult technikát ültették át a gépi gyártásra, hogy minél többen tudják élvezni a borokat.

Riedel Decanter Performance Magnum

25.190 Ft

Ez a géppel gyártott dekanter optikai fúvott üvegből, letisztult vonalvezetéssel készült. 

A Performance Decanter Magnum-ot 2018-ban vezették be, mint az úttörő Performance Glass-sorozat elismert tagja. A legnagyobb szaktudással rendelkező velencei mesterektől tanult technikát ültették át a gépi gyártásra, hogy minél többen tudják élvezni a borokat.

Riedel Decanter Amadeo Performance

146.700 Ft

Ezt a kézzel készített dekantert az elegáns és komplex design különbözteti meg.

Az Amadeo Performance kagylót 2019-ben mutatták be az úttörő Performance üveg sorozat elismeréseként. Az optikai fúvott üvegben átalakított ikonikus alakzatával ez a dekantáló színes vonallal rendelkezik a kollekció aláírásában, élénkzöld színben. Az Amadeo ikonikus alakját meghagyták a tervezők, viszont különlegességét a zöld színe adja. 

Az Amadeo 2006-ban indult a RIEDEL 250. évfordulója alkalmából. Könnyen és kényelmesen használható, az Amadeo dekantáló emlékeztető arra, hogy a funkcionális tárgyak műalkotások is lehetnek. 

Riedel Decanter Eve

189.000 Ft

Ezt a kézzel készített dekantert elegáns és összetett kialakítás jellemzi. 

Paradicsomi csábítás: a jellegzetes formájával az "Eve" dekanter egy kígyóra emlékezet, és nem akaratlanul a mennyei csábításra. Tulajdonképpen a tervező létrehozta az első kézzel készített dekantert kettős kamrával, amely lehetővé teszi a bor tökéletes levegőztetését és adagolását. A RIEDEL ismét bemutatta úttörő szerepét a tervezésben és a funkcionalitásban. A bor az első kamrán keresztül beáramlik és optimálisan szellőzik, mielőtt az ideális mennyiségű bor második kamrába érkezik, ezáltal a kiöntést is megkönnyítve.

Riedel Decanter Swan

189.000 Ft

Ez a kézzel készített elegáns dekanter a termék hosszú nyakáról kapta a nevét, amit hattyút jelent. 

Riedel Decanter Winewings

189.000 Ft

A Winewings dekanter a Swan dekanter színes és elegáns újragondolása. Az elegáns forma és a hosszú nyak megkönnyíti a kitöltést az asztalon.    A vékonyabb forma és kézi fogantyú különbözteti meg a Swan modelltől illetve a vékony levendulaszínű csík a nyakon. 

Riedel Dekanter Boa

189.000 Ft

A Riedel a Kígyó évének ünnepére szimbólikus emléket állított. Maximilian J. RIEDEL, a Riedel 11. generációjának vezetője által tervezett BOA dekanterrel, mely a Riedel ház eddigi legerőteljesebb dekantere, ami a minőségi darabok között a hatalmat is képviseli.

Riedel Decanter Black Tie

216.000 Ft

A Riedel Decanter Black Tie dekantálója örömmé varázsolja a dekantálás folyamatát. Szabadon fújt termék, amelyet a RIEDEL üvegfúvó mesterei formázás nélkül készítenek, tehát minden egyes darab egyedi. A Black Tie nevert a benne futó fekete csíkról kapta, amelyet úgy érnek el, hogy egy fekete kristályrúdat vezetnek az olvadt üvegbe, mielőtt a végleges formát kialakítanák.

Az oldal tetejére