Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kristálypoharak

Ismerje meg a RIEDEL kristálypoharak különleges világát. Tudta, hogy egy kiváló bor élvezeti értékét egy hozzá párosított pohár akár meg is duplázhatja? Egy rosszul megválasztott pohár pedig a legkiválóbb bor élvezeti értékét is leronthatja. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a legkiválóbb poharakat kínáljuk a gondosan kiválogatott italválasztékunk mellé. 

Az évek során a RIEDEL érdekes tudományos magyarázatokat szerzett arról, hogy a pohár alakja miért befolyásolja az alkoholos italok élvezeti értékét. Az első felfedezés a bor fogyasztása közben történt. Ugyanazon bor különféle tulajdonságokkal rendelkezik, ha különféle poharakban szolgálják fel. A különbségek annyira nagyok voltak, hogy a tapasztalt ínyenceket azt hitték, hogy különféle borokat kóstolják meg. Ezt a felfedezést fordították le az egyes borfajtákhoz ajánlott egyedi kristálypoharakban.  Nem hiszi? Hagyja magát elcsábítani és nem fog csalódni! 

Rendezés:

Riedel Mixing champagne pohár set (4 db)

14.190 Ft

RIEDEL Mixing Champagne koktélkészlet, pezsgő alapú koktélok készítéséhez. Egyedi pohárszett, mely a pezsgő koktélok szerelmesei számára készült, kifejezetten otthoni használatra. Ez a tojás alakú pezsgőspohár fokozza az aromákat, miközben segíti a buborékok képződését a kehely aljában elhelyezett pontoknak köszönhetően. Minden készlet tartalmaz koktélrecepteket, amelyeket kifejezetten a RIEDEL számára készített Mieke Zimmerman, egy feltörekvő német sztár mixer. A csomag négy poharat tartalmaz. Mosogatógépben mosható.

Az oldal tetejére