Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK! LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK!

Kristálypoharak

Egy üveg kidolgozásakor a RIEDEL tervezési ötletei nem egy rajztáblán születnek, hanem próba és hiba formájában formálódnak a világ legnagyobb palotáinak segítségével és támogatásával. A bor iránt érdeklődőket szín, csokor és íz vezeti, de az üveget gyakran nem tekintik a bor üzenetének közvetítésére szolgáló eszköznek. Az évek során a RIEDEL érdekes tudományos magyarázatokat szerzett arról, hogy egy üveg alakja miért befolyásolja az alkoholos italok csokorát és ízét. Az első felfedezés a bor fogyasztása közben történt. Ugyanazon bor különféle tulajdonságokkal rendelkezik, ha különféle pohárokban szolgálják fel. A különbségek annyira nagyok voltak, hogy a tapasztalt ínyenceket arra hitték, hogy különféle borokat kóstolják meg. A szőlőfajta a kulcstényező a gyümölcs, a savasság, tannin és alkohol. Következő lépésként a RIEDEL képeket alakított ki, amelyekben úgy tűnik, hogy a meghatározott szőlőfajtákból szüretelt bor javul. Elkezdtük felismerni azt a komplex szerepet, amelyeben a méret és forma játszik a finom bor üzenetének közvetítésében.

Az oldal tetejére