Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koffeinmentes kávé

Sokan szeretik a kávét, viszont a koffein miatt nem fogyasztják szívesen, de szerencsére ma már bőven van mód koffeinmentes termékek közül is választani. A napjainkban piacra dobott koffeinmentes kávék jelentős mértékben hasonlítanak koffeines társaikhoz, ízben és küllemre egyaránt, még az állaguk is megegyezik. A koffeint úgy távolítják el, hogy a pörköletlen kávédarabokat vízzel és különféle anyagok kombinációjával gőzölik, vagy éppen áztatják, ugyanis a koffein vízben oldódó anyag. A koffeinmentesítési eljárás jellemzően a pörkölés előtt történik.

A kapszulás kávéfőzők megjelenésével meglehetősen népszerűek lettek a kávékapszulák is. Kínálatunkból olyan koffeinmentes kávékapszulát rendelhetsz, mely különlegessé és élvezetesebbé varázsolja a kávézás pillanatait, így mindig élvezheted a minőségi presszó aromáját.

Rendezés:

Hardy Caffe kevert Koffeninmentes örölt kávé 250 g

2.100 Ft

A világosbarna krém azonnal jelzi az Arabica kávé elterjedtségét. Az orrban széna illata, kakaóbab utolsó árnyalataival jelenik meg. A szájban finom savasság érzékelhető, és a széna és a kakaó kiújul. Végül hidegen egy nagyon kellemes pirított mogyoró íz alakul ki. Koffeinmentes őrölt kávé

Az oldal tetejére