Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KANDÍROZOTT GYÜMÖLCSÖK

Különleges kézműves recept alapján készült bio termékek. A gyümölcs húsa némi nádcukorral és a gyümölcs héjával van tartósítva, mely kihozza a gyümölcs természet adta zamatát és aromáját. Kandírozott termékeink és lekvárjaink teljesen finomított cukor mentesek, édességüket kizárólag a leheletnyi nádcukor és a gyümölcs természetes cukortartalma adja.

Rendezés:

Secolo 21 kandírozott grapefruit 314g

4.290 Ft

A Secolo21 kandírozott grapefruit kizárólag a farmunkon termett organikus gyümölcsök színe-javát tartalmazza. Ez a termék egy különleges kézműves recept alapján készül. A mandarin húsát némi nádcukorral és a gyümölcs héjával tartósítjuk, mely kihozza a gyümölcs természet adta zamatát és aromáját. Kandírozott termékeink és lekvárjaink teljesen finomított cukor mentesek, édességüket kizárólag a leheletnyi nádcukor és a gyümölcs természetes cukortartalma adja. Kandírozott grapefruitunkhoz kiválóan illik számos sajtféle, különösen a kecskesajtok és a kéksajt, melyek kiválóan egyensúlyozzák a gyümölcskészítmény természetes édességét.

Összetevők:

grapefruit 50%

bio nádcukor 50%

Tápanyag értékek: (átlagos tápérték 100 ml termékben)

-energia: 322 kcal

-zsír: 0,07 g – ebből telített: 0,01 g

-szénhidrát: 82,74 g – ebből cukor: 80,68 g

-fehérje: 0,34 g

-só: 98 mg

Secolo 21 kandírozott mandarin 314g

4.290 Ft

A Secolo21 kandírozott mandarin kizárólag a farmunkon termett organikus gyümölcsök színe-javát tartalmazza. Ez a termék egy különleges kézműves recept alapján készül. A mandarin húsát némi nádcukorral és a gyümölcs héjával tartósítjuk, mely kihozza a gyümölcs természet adta zamatát és aromáját. Kandírozott termékeink és lekvárjaink teljesen finomított cukor mentesek, édességüket kizárólag a leheletnyi nádcukor és a gyümölcs természetes cukortartalma adja. Kandírozott mandarinunkhoz kiválóan illik számos sajtféle, különösen a 36 hónapig érlelt Parmezán DOP, Camembert DOP, vagy a Provolene Piccante, melyek kiválóan egyensúlyozzák a gyümölcskészítmény természetes édességét.

 

 

Összetevők:

mandarin 50%

bio nádcukor 50%

Tápanyag értékek: (átlagos tápérték 100 ml termékben)

-energia: 322 kcal

-zsír: 0,07 g – ebből telített: 0,01 g

-szénhidrát: 82,74 g – ebből cukor: 80,68 g

-fehérje: 0,34 g

-só: 98 mg

 

Az oldal tetejére