Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olasz fűszerkeverékek

Fűszerkeverékeinkkel mennyei olasz fogásokat varázsolhat az asztalra, amelyekkel maximálisan elkápráztathatja családtagjait. Ezek a különleges fűszerkeverékek csodás gasztronómiai élményt nyújtanak és bármilyen ételhez megtalálhatja a legideálisabbat.

Húsok, tészták, szószok, pizzák és halak ízesítéséhez is kínálunk különlegességeket, de az eredeti olasz bruschetta fűszerkeverékét is beszerezheti. A fűszerek mindegyike mediterrán hangulatot csempész az otthonába, egy jól záródó fűszertartóban pedig még hónapok után is élvezheti aromájukat.

Webáruházunk speciális olasz fűszerkeverékei

Rendezés:

Bella Italia fűszerkeverék salátákhoz 100 g

2.188 Ft

Isteni olasz fűszerkeverék, mely tökéletes alapanyaga egy ízletes salátának. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet konyhák főszereplői is. 

Bella Italia fűszerkeverék fokhagymával chili paprikával 100 g

2.190 Ft

Isteni olasz fűszerkeverék chili paprikával, fokhagymával, sóval és petrezselyemmel. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet  konyhák főszereplői is. Kiváló választás mártásokhoz, húsételekhez, vagy egy kis ízesítés gyanánt tésztákhoz.

Bella Italia fűszerkeverék spagetti alaphoz 100 g

2.190 Ft

Isteni olasz fűszerkeverék, mely kiváló spagetti szószokhoz.  A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet  konyhák főszereplői is. 

Bella Italia szicíliai fűszerkeverék 100 g

2.190 Ft

Oregánó, bazsalikom, rozmaring, egyszóval egy vérbeli szicíliai fűszerkeverék, mely tökéletes alapanyagul szolgál tészták, pizzák, húsok, szószok elkészítéséhez. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet konyhák főszereplői is.

Bella Italia fűszerkeverék bruschetta alaphoz 100 g

2.190 Ft

Az igazán ízletes és vérbeli olasz bruschetta elkészítésének egyik kulcsa ez a fűszerkeverék. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet  konyhák főszereplői is. 

Bella Italia chili paprikás fűszerkeverék 100 g

2.190 Ft

Isteni chili paprikás fűszerkeverék, mely kiváló húsok, tészták és szószok ízesítéséhez. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet konyhák főszereplői is.

L'Orto dei Pastai SPEZIE pikáns fűszerkeverék 100 g

1.977 Ft

Isteni, olasz Picantissimo fűszerkeverék chili paprikával és bazsalikommal, mely kiváló tésztákhoz, pizzákhoz, húsokhoz.

Bella Italia szárított fokhagymás fűszerkeverék 100 g

2.190 Ft

Isteni olasz aglione fűszerkeverék szárított fokhagymával, chili paprikával és bazsalikommal. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet  konyhák főszereplői is. Kiváló választás mártásokhoz, húsételekhez, vagy egy kis ízesítés gyanánt tésztákhoz.

Bella Italia pikáns fűszerkeverék 100 g

2.190 Ft

Isteni olasz fűszerkeverék Cayenne borssal, bazsalikommal, fokhagymával, sóval és petrezselyemmel. A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet  konyhák főszereplői is. Kiváló választás mártásokhoz, húsételekhez, vagy egy kis ízesítés gyanánt tésztákhoz.

Bella Italia fűszerkeverék bruschetta alaphoz 50 g

1.990 Ft

Az igazán ízletes és vérbeli olasz bruschetta elkészítésének egyik kulcsa ez a fűszerkeverék.  A Bella Italia fűszerek ízletes keverékek, amelyek megkönnyítik a főzést és a hidegtálak elkészítését, mivel igazi olasz ízeket adnak minden elkészített ételhez. Mindig is az olasz gasztronómiai folklór tipikus részei voltak, és ma már a gourmet  konyhák főszereplői is.

L'Orto dei Pastai szárított darált chili paprikás fűszerkeverék 100 g

2.490 Ft

Isteni, olasz SPEZIE fűszerkeverék, mely kiváló bruschetta ízesítéséhez.

L'Orto dei Pastai SPEZIE fűszerkeverék bruschettához 100 g

2.117 Ft

Isteni, olasz SPEZIE fűszerkeverék a tökéletes bruschetta elkészítéséhez.

Az oldal tetejére