Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prosecco

A Prosecco rendkívül híres olasz borkülönlegesség, a kínálatunkban Olaszosrszág egyik leghíresebb Prosecco pincészete a Bisol termékei kaptak helyet. A Prosecco készítése során a termelőknek szigorú minőségi előírásokat kell betartaniuk, tehát a nedű termelési és származási módja szigorúan szabályozott és ellenőrzött. A Prosecco lényegében az olasz társadalom leghíresebb pezsgője, ami a Veneto-borvidék völgyének szőlőültetvényeiből származik. A Prosecco jellemzően az olasz Glera fehér szőlőfajtájából készül és fontos, hogy a végső keverékben 85%-os legyen a tartalma. A maradék 15%-ot pedig egyéb híres szőlőfajtákkal pótolják a termelők, így lesz kiváló és fantasztikus a zamata.

Válasszon prémium Bisol Prosecco kínálatunkból, amelyekkel akár szeretteit is meglepheti és elhozhatja számukra a valódi itáliai életérzést!

Prémium Bisol Prosecco kínálatunk

Rendezés:

Bisol Jeio Prosecco Valdobbiadene Rose Brut D.O.C. pezsgő 750 ml

6.490 Ft

Olaszország TOP 3 prosecco pincészetének egyik kiváló terméke. Az üvege és a csomagolása már sokat sejtet. Az íze nagyon elegáns, kiegyensúlyozott, letisztult és jellegzetes. A réti virágos, rózsás illatok keverednek friss citrusfélék aromáival.

Bisol Crede Prosecco Valdobbiadene Superiore D.O.C.G. Brut pezsgő 750 ml

6.490 Ft

Olaszország TOP 3 prosecco pincészetének egyik kiváló terméke. Könnyű, finom prosecco a körte és az alma illatával, ízével. 

RAVENTOS i BLANC de Nit Rosé 2019 BIO

9.500 Ft

Extra Brut Biodninamikus Cuvée Spanyolországból,  frissességet és eleganciát nyújó pezsgő

Bisol Jeio Organic Prosecco Valdobbiadene Superiore D.O.C.G. Brut pezsgő 750 ml

6.490 Ft

Olaszország egyik legjobb prosecco pincészetének terméke. A körte és az alma ízvilága köszön vissza az elegáns buborékokban. 

Az oldal tetejére