Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pezsgő

A pezsgő az a szénsavas bor, amely mustból közvetlenül erjesztett vagy borhoz adott cukorból zárt palackban vagy zárt tartályban másodlagos erjedéssel képződött szénsavat tartalmaz.
Rendezés:

Ferrari Maximum Brut 0,75l

9.690 Ft
 
A Ferrari Maximum Brut mély szalmasárga színű, illatában érett gyümölcs mogyoró és tarka virágok. Megízlelve friss, élénk és felkavaró, csodálatos pezsgésével és teltségével hívja fel magára a figyelmet.

Ferrari Maximum Brut Magnum 1,5l

21.590 Ft
Mély szalmasárga. Gyengéd, pozitív és tartós az illata. Az érett gyümölcs kíséretében ropogós kenyér, mogyoró és tarka virágos illatok. Száraz, elegáns és jól kiegyensúlyozott. Méltó személyiség, az intenzív gyümölcsös jegyek, amelyek jellemzően Chardonnay kíséretében kellemes vanília és élesztő habzik sokáig a szájban. Sajátos jellemzője az, hogy alacsonyabb szén-dioxid nyomás van a Ferrariban, mint más habzókban.

FERRARI MAXIMUM ROSE BRUT 0,75L

11.890 Ft

Elegáns rózsa árnyalat, Finom illat, élesztőgombokkal, több mint 30 hónapos palackos érlelték, A Pinot Noirre jellemző bogyós jegyek. Zamatos puhaság, a málna, az erdei eper és az ibolya illata köszön vissza.

Ferrari Perlé brut 0,75l

12.390 Ft
Egy régi rózsa finom árnyalata. Intenzív, de kellemes és elegáns illat, domináns jegyek. Érett bogyós gyümölcsök (ribizli, Fraises des Bois, és málna), tetszetős narancshéj, rózsa és kömény. Elegáns és bársonyos. Kiválóan gyümölcsös, amelynek vonzó és kifinomult jellegét a Pinot Nero adja. Fokozza a finom fűszerességét az édes mandula és az élesztőt. Ezek az összetevők hozzájárulnak a bor méltó harmóniájához és tartásához.
Az oldal tetejére