Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pezsgő

A pezsgő az a szénsavas bor, amely mustból közvetlenül erjesztett vagy borhoz adott cukorból zárt palackban vagy zárt tartályban másodlagos erjedéssel képződött szénsavat tartalmaz.
Rendezés:

Ferrari Maximum Brut 750 ml

13.990 Ft

Ferrari Maximum Brut Magnum, melynek gyengéd, ám pozitív és tartós az illata. Ízvilágában az intenzív gyümölcsös jegyek dominálnak. Kiváló választás bivaly mozzarella és olajbogyó mellé.

Ferrari Maximum Brut Magnum 1,5l

29.900 Ft

Ferrari Maximum Brut Magnum, melynek gyengéd, ám pozitív és tartós az illata. Ízvilágában az intenzív gyümölcsös jegyek dominálnak. Kiváló választás bivaly mozzarella és olajbogyó mellé.

Ferrari Maximum Brut Magnum pezsgő díszdobozban 1,5 l

32.990 Ft

Ferrari Maximum Brut Magnum pezsgő, melynek gyengéd, ám pozitív és tartós az illata van, s ízvilágában az intenzív gyümölcsös jegyek dominálnak. Ráadásul egy gyönyörű fa dobozban található, s ezáltal tökéletes ünnepi ajándék a különleges alkalmakra.

FERRARI MAXIMUM ROSE BRUT 750 ml

15.900 Ft

 Rosé brut, melyben fellelhetőek a Pinot Noirra jellemző bogyós jegyek. Zamatos puhaság jellemzi, hiszen a málna, az erdei eper és az ibolya illata köszön vissza. A Ferrari Maximum Rosé felépítése és tartóssága miatt tökéletes kísérője a parmezán sajtoknak és a pácolt marhahúsoknak.

Ferrari Perlé 2017 brut 750 ml

16.990 Ft

Ferrari Perlé brut, melyet intenzív, azonban mégis kellemes és elegáns illat jellemez, domináns jegyekkel. Összetevői az érrett bogyós gyümölcsök (ribizli, Fraises des Bois, és málna), narancshéj, rózsa és kömény. Elegáns és bársonyos. Kiválóan gyümölcsös, amelynek vonzó és kifinomult jellegét a Pinot Nero adja. Finom fűszerességét  fokozza az édes mandula és az élesztő. Ezek azok az összetevők, melyek hozzájárulnak a bor méltó harmóniájához és tartásához.

Ferrari pezsgő válogatás díszdobozban

39.900 Ft

Három darab 750 ml Ferrari pezsgő - 1 db Ferrari Perlé 2015 Brut és 2 db Maximum Brut egy elegáns és stílusos fa dobozban

Ferrari Perlé 2015 Brut és Maximum Brut pezsgők 750 ml díszdobozban

29.900 Ft

Két tökéletes pezsgő, Ferrari Perlé 2015 Brut és Maximum Brut egy elegáns és stílusos dobozban

Ferrari Perlné Néro Trento Pezsgő Extra Brut 2015 díszdobozos 0,75l

37.900 Ft

Ferrari Perlné Néro Trento Pezsgő Extra Brut 100% Pinot Noir

Az oldal tetejére