Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pisztácia

az Etna lábainál már nagyon régóta termesztenek pisztáciát, s még az arabok hozták és ültették itt az első kis fákat.
Rendezés:

Bacco brontei pisztáciakrém 90 g

1.890 Ft

Egyenesen Szicília szívéből, Bronte városából származó friss pisztácia krém, mely kiváló választás reggelikhez, desszertek ízesítéséhez és díszítéséhez, valamint önmagában is garantáltan elragadó ízélményt nyújt. 

Bacco brontei citromkrém 90 g

2.090 Ft

Házi készítésű ízletes citromkrém az Etna lejtőitől egészen a konyhájáig. Claudio Luca munkájának és szenvedélyének köszönhető, aki szicíliai manufaktúrájukban folyamatosan új és figyelemre méltó recepteket próbál ki és ezáltal ínycsiklandó különlegességeket hoz létre.

Bacco brontei ropogós pisztáciakrém 200 g

3.690 Ft

Varázslatos találkozása a klasszikus pisztáciakrémnek és a ropogós kakaós keksz daraboknak, mely kiváló választás reggelikhez, desszertek ízesítéséhez és díszítéséhez, valamint önmagában is garantáltan elragadó ízélményt nyújt.

Bacco brontei pisztáciakrém 200 g

3.590 Ft

Egyenesen Szicília szívéből, Bronte városából származó friss pisztácia krém, mely kiváló választás reggelikhez, desszertek ízesítéséhez és díszítéséhez, valamint önmagában is garantáltan elragadó ízélményt nyújt.

Bacco fehér csokoládé ropogós brontei pisztáciával 100 g

2.490 Ft

 Elragadóan finom csokoládé, mely az olasz pisztácia autentikus ízével párosul. Tökéletes választás a kifinomult ízek kedvelői számára. Egy igazán különleges pisztáciás fehér csokoládé ropogós kakaós keksz darabokkal.

Bacco brontei mandarinkrém 90 g

2.090 Ft

Házi készítésű ízletes mandarinkrém az Etna lejtőitől egészen a konyhájáig. Claudio Luca munkájának és szenvedélyének köszönhető, aki szicíliai manufaktúrájukban folyamatosan új és figyelemre méltó recepteket próbál ki és ezáltal ínycsiklandó különlegességeket hoz létre.

Bacco brontei pisztácia krémmel töltött pannettone 900 g

11.990 Ft

 Tökéletes választás az ünnepi asztalra ez a pisztácia krémmel töltött, pisztácia darabokkal és fehér csokoládéval bevont pannettone, azaz olasz tradicionális sütemény különlegesség. 

Bacco brontei pisztácia keksz 100 g

3.490 Ft

 ​Szicíliai hagyományokat és ízeket idéző pisztácia keksz.

Bacco brontei natúr egész pisztácia 50 g

1.990 Ft

Natúr ízesítésű egész pisztácia egyenesen Szicília szívéből, Bronte városából.

Bacco fehér csokoládé brontei pisztáciával 100 g

2.290 Ft

Elragadóan finom csokoládé, mely az olasz pisztácia autentikus ízével párosul. Tökéletes a kifinomult ízek kedvelői számára. 

Bacco fehér csokoládéval bevont brontei pisztácia drazsé 70 g

3.690 Ft

Brontei pisztácia fehér csokoládéval bevonva. A csokoládé szerelmesei nem tudnak nemet mondani erre a finomságra, amely ötvözi a fehér csokoládé édességét és a szicíliai pisztácia egyedi ízét.

Bacco brontei pisztáciás pillangó formájú nyalóka 18 g

1.190 Ft

Fehér csokoládé és pisztácia paszta, mely ebben a pillangós nyalókában kel életre. Nem csak gyerekeknek ajánljuk, ugyanis a bájos forma mellett elragadó ízélménnyel is szolgál. 

Az oldal tetejére