Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TERMÉKEINK

Minőség, tradíció és megfoghatatlan pillanatok. Az olasz életérzés éppen ezeknek a kombinációjából jön létre. Italia Divina, azaz Isteni Olaszország, ahogy a cégünk elnevezése is sugallja, az olasz „dolcevita” életérzést hivatott átadni. Mindez megmutatkozik termékeink és szolgáltatásaink minőségében, és az általuk biztosított harmóniában. Ismerje meg Ön is közös történetünk és tartson velünk az olasz ízélmények birodalmának felfedezésében!

Rendezés:

Bacco Brontei pisztáciakrém 90g

1.890 Ft

Egyenesen Szicília szívéből, Bronte városából származó friss pisztácia krém, mely kiváló választás reggelikhez, desszertek ízesítéséhez és díszítéséhez, valamint önmagában is garantáltan elragadó ízélményt nyújt. 

Bacco Brontei pisztáciakrém 200g

3.590 Ft

Egyenesen Szicília szívéből, Bronte városából származó friss pisztácia krém, mely kiváló választás reggelikhez, desszertek ízesítéséhez és díszítéséhez, valamint önmagában is garantáltan elragadó ízélményt nyújt.

Bacco Brontei Citromkrém 90g

2.090 Ft

Házi készítésű, eredeti és ízletes citromkrém, egyenesen az Etna környékéről.

Bacco Brontei ropogós pisztáciakrém 200g

3.690 Ft

Varázslatos találkozása a klasszikus pisztáciakrémnek és a ropogós kakaós keksz daraboknak, mely kiváló választás reggelikhez, desszertek ízesítéséhez és díszítéséhez, valamint önmagában is garantáltan elragadó ízélményt nyújt.

Szarvasgombás burgonya chips 100 g

1.690 Ft

Kézzel készített, ropogós, ínyenc burgonya chips, fekete szarvasgomba aromával. Prémium termék azok számára, akik ínyenc chipseket keresnek.

Bacco Brontei fehércsokis ropogós pisztáciás csokoládé 100g

2.490 Ft

 Elragadóan finom csokoládé, mely az olasz pisztácia autentikus ízével párosul. Tökéletes választás a kifinomult ízek kedvelői számára. A fehér csokoládé finomított feldolgozása Crunch változatban.

Bacco Brontei pisztáciás pannettone 900g

11.990 Ft

Karácsony és Húsvét alkalmából tökéletes választás az ünnepi asztalra ez a pisztácia krémes és pisztácia darabokkal bevont fehércsokis Pannettone.

Bacco Brontei natúr egész pisztácia 50g

1.990 Ft

Natúr ízesítésű, egész pisztácia egyenesen Szicília szívéből, Bronte városából.

Bacco Brontei mandarinkrém 90g

2.090 Ft

Házi készítésű, ízletes mandarinkrém az Etna lejtőitől a konyhájáig. Édes gyümölcse Claudio Luca és munkatársai munkájának és szenvedélyének köszönhető, akik szicíliai manufaktúrájukban folyamatosan új és figyelemre méltó recepteket próbálnak ki.

Amica-bors és lime ízesítésű chips 100g

790 Ft

Ropogós olasz chips, borssal és limeal fűszerezve. Igazán különleges ízélményt nyújt.

Secolo 21 citromlekvár 250g

3.490 Ft

Secolo 21 BIO citromlekvár, mely kizárólag organikus gyümölcsök színe-javát tartalmazza.

Bacco Brontei fehércsokis pisztáciás csokoládé 100g

2.290 Ft

Elragadóan finom csokoládé, mely az olasz pisztácia autentikus ízével párosul. Tökéletes a kifinomult ízek kedvelői számára. 

Az oldal tetejére