Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és fizetési módok

Házhozszállítás, csomagpontra történő szállítás:

Termékeinket futárszolgálattal az ország bármelyik része 1-3 munkanapon belül ki tudjuk szállítani (1.698 Ft ellenében), illetve lehetőség van GLS csomagpontra is kérni a megrendelt termékeket. GLS Csomagponton a bankkártyás fizetési lehetőség opcionális.

Személyes átvétel:

Italia Divina:

cím: 1047 Budapest, Attila utca 12-18. szám A épület földszint 1.

nyitva tartás: h-p: 09:00-17:00, szo-v: zárva

 

Fizetési módok:

Előre utalás

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését, webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld Önnek a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes az utaláshoz szükséges adat és információ (cégünk bankszámla száma, a megrendelés végösszege, stb.) szerepel. Miután beérkezett az utalás számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk Önnek a befizetést.

A megrendelés végösszege kiegyenlítését követően webáruházunk haladéktalanul megküldi Önnek a kifizetett végösszegről szóló számlát a megrendelésben megadott e-mail címre elektronikus számla formájában legfeljebb 3, azaz három munkanapon belül.

Előreutalás esetében a megrendelés végösszegének átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük Önt, banki átutalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a webáruházunk által, a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő megrendelési számot.

Bankszámlaszám: K&H Bank 10409015-50526871-81881006. Kedvezményezett: Italia Divina Kft.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat webáruházunkban. Oldalunkon SimplePay (OTPMobil) rendszerén tud fizetni.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, probléma esetén érdeklődjön számlavezető bankjánál, a kártya felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

Készpénzes fizetés

Lehetőség van készpénzes fizetésre az irodánkban, a helyszíni bankkártyás fizetési lehetőségére NINCS lehetőség.

Az oldal tetejére