Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és fizetési módok

Szállítási módok:

 

Termékeinket futárszolgálattal az ország bármelyik része 1-3 munkanapon belül ki tudjuk szállítani (1.698 Ft ellenében).

 

Személyes átvétel:

 

Moliári Kávéház

Cím: 1113 Budapest, Váci út 78/B

Nyitvatartás: H-P: 09:00-18:00, Szo-V: zárva

 

Italia Divina:

Cím: 1145 Budapest, Törökőr 69.

Nyitvatartás: H-P: 09:00-17:00, Szo-V: zárva

 

Fizetési módok:

Utalás

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadtad a megrendelésedet Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

A termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk haladéktalanul megküldi neked az általad kifizetett összegről szóló számlát. A számlát Webáruházunk az általad a termék megrendelése során megadott e-mail címre, elektronikus számla formájában a termék vételárának kiegyenlítését követően haladéktalanul, de legfeljebb 3, azaz három munkanapon belül küldi meg.

Előreutalás esetében a termék vételára átutalására neked 2 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalod át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérünk, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írd be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő befizetési azonosítót és a megrendelési számot.

Bankszámlaszám: K&H Bank 10409015-50526871-81881006.

 

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. Oldalunkon Barion és SimplePay rendszerén tudsz fizetni.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérünk, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

         

Készpénzes fizetés

Lehetőség van készpénzes fizetésre az átvevőpontokon vagy pedig utánvétes vásárlás esetében.

Keresés