Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)
Menny.:üveg
TERMÉSZETES, ADALÉKANYAGMENTES
IZGALMAS, KARAKTERES ÉS GAZDAG ÍZVILÁG

Mussini BIO organikus 1 hordós modenai balzsamecet 250 ml

BIO, organikus balzsamecet, egyenesen Modena napsütéses városának szívéből. Kiváló választás salátákhoz, zöldségekhez, rizottókhoz, fehér a vörös húsokhoz, halakhoz, sajtokhoz és gyümölcssalátához.   

Gyártó: Mussini Balzsamecet
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 27.
5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)
Menny.:üveg
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A Casa Mussininak, azaz a termék gyártójának igen hosszú időkre visszanyúló története van. A balzsamecet szerelmeseinek a legjobb választás ez a prémium minőségű szőlőből készült, BIO, organikus, 1 hordós balzsamecet, melyet készítői generációról generációra fejlesztettek tökéletessé. A tökéletes balzsamecet elkészítéséhez Modena és környéke biztosítja a legfőbb alapanyagot, egészen pontosan a szőlőt. A napsütés ebben a térségben igazán táplálja a szőlőt, mely tipikus cukros ízvilágot kölcsönöz a szőlőnek, amelyet mind OFJ, mind pedig OEM modenai balzsamecet előállításához használnak.

BIO készítmény, melynek íze igazán egyedi. A termék egyedi és exkluzív, szemben a tömeggyártású termékekkel. A gasztronómia szerelmeseinek kifejezetten ajánlott kipróbálni. Mindemellett alacsony a kalória tartalma, így bátran fogyaszthatják azok is, akiknek fontos, hogy egészséges termékek kerüljenek a tányérjukra. 

Összetevők:

  • főtt szőlőmust

  • borecet, természetes aromák

Figyelem, a termék tartalmazhat szulfátokat.

Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.

Tápanyag értékek: (átlagos tápérték 100 ml termékben)

  • energia: 560 kj - 130 kcal

  • zsír: 0,00 g – ebből telített: 0,00 g

  • szénhidrát: 27 g – ebből cukor: 27 g

  • fehérje: 1,0 g

  • só: 0,04 g

Kiszerelés: 250 ml

Facebook kommentek

Az oldal tetejére