Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mortadella falatkák pisztácia pesztóval töltve

Mortadella falatkák pisztácia pesztóval töltve

Villámgyors és mutatós finomságra vágyik?
Íme néhány mortadella batyu pisztácia pesztóval töltve,
melyek mindössze 5 perc alatt elkészíthetőek.
Szerencsére az összetevők listája sem hosszú,
így pillanatok alatt minden beszerezhető hozzá.

 Ráadásul tökéletesen passzol mellé egy különleges gyömbérsör.

Mortadella falatkák - hozzávalók kb. 4 db-hoz

Mortadella szeletelve 

Philadelphia krémsajt 60 g

Bacco brontei pisztácia pesto 50g

Metélőhagyma

Bacco brontei pisztácia apróra vágva

Egy tálban keverjük össze a krémsajtot és pisztácia pesztót. Majd tegyünk egy evőkanál krémet minden mortadella szeletre, és hozzunk létre batyukat a felvágott oldalainak összehúzásával. Végül kössük meg metélőhagymával, s díszítsük pisztácia darabokkal.


Ehhez az előételhez kiválóan passzolnak a különböző aperitif koktélok vagy egy különleges alkoholmentes pikáns lecsengésű gyömbérsör

Tartalomhoz tartozó címkék: divina gourmet Receptek
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére