Leírás és Paraméterek
A Loison márka Olaszország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és az egyik leghíresebb kézműves süteményéket gyártó manufaktúrája. Már 1938 óta készítik egyedülálló édességeiket a legminőségibb alapanyagokból tradicionális eljárásokkal. A hagyomány a fő összetevőjük, melyet szenvedéllyel magas minőségű tradicionális különlegességekké alakítanak.
Összetevők:
BÚZA liszt, szultána mazsola (10%), mandula cukormáz (9%) [Cukor, tojásfehérje, napraforgóolaj, olasz "Tuono" mandula (28%), előfőzött rizs és búza liszt, természetes aromák], olaszországi friss tojás, cukor, Vaj (TEJ), Természetes kovászos élesztő (BÚZA), Kandírozott "narancs Szicíliából" héja (7%) [Narancshéj (52%), Glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citromlé], cukorszemek (6%), emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridek, invertcukor, olaszországi friss tojássárgája, vadvirágos méz Szicíliából, só, TEJ fehérjék, természetes aromák
Tartalmazhat még: SZÓJÁT, DIÓFÉLÉKET.
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1686 Kj /401 kcal
-
zsír: 17 g – ebből telített: 6,9 g
-
szénhidrát: 55 g –amelyből cukrok: 34 g
-
rostok: 2,7 g
-
fehérje: 7,9 g
-
só: 0,52 g
Kiszerelés: 450 g