Leírás és Paraméterek
A Loison márka Olaszország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és az egyik leghíresebb kézműves süteményéket gyártó manufaktúrája. Már 1938 óta készítik egyedülálló édességeiket a legminőségibb alapanyagokból tradicionális eljárásokkal. A hagyomány a fő összetevőjük, melyet szenvedéllyel magas minőségű tradicionális különlegességekké alakítanak.
Összetevők: búzaliszt, friss tojás, szultana mazsola 16%, vaj (tej)cukor, cukor, természetes kovász (búza), kandírozott citrom (4%) [citromhéj (53%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citromlé], kandírozott szicíliai narancshéj (4%) [narancshéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citromlé], friss tojássárgája , emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, inverz cukor, só, kakaóvaj, természetes aromák
Tartalmazhat még: SZÓJÁT, DIÓFÉLÉKET.
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1467 Kj /350 kcal
-
zsír: 15 g – ebből telített: 8,6 g
-
szénhidrát: 49 g –amelyből cukrok: 27 g
-
rostok: 1,5 g
-
fehérje: 6,7 g
-
só: 0,58 g
Kiszerelés: 80 g