Leírás és Paraméterek
Ennek a klasszikus Panettone 15. századból származó recept alapján készül. Ez a különleges sütemény ötvözi a könnyedséget a jósággal: omlós és illatos tésztája tele van szicíliai narancs kandírozott héjával és Diamante (calabria) citromhéjával. Ezt a kézműves terméket a legjobb és legédesebb szultán mazsolával gazdagítják, és Madagascar vaníliával ízesítik.
Összetevők: búzaliszt, szultana mazsola 16%,kandírozott szicíliai narancshéj és calabriai citromhéj (12%) [citrom- és narancshéj változó arányban (53%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citromlé] vaj (tej),cukor, természetes kovász (búza),friss tojás, friss tojássárgája , emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, Vadvirágméz Szicíliából, Friss TEJ (2%), Friss tejszín (TEJ) (1%), Cervia tengeri só, Kakaóvaj, Természetes Mananara vanília Madagaszkárról* (0,2%), Természetes aromák
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1547 Kj /369 kcal
-
zsír: 14 g – ebből telített: 8,2 g
-
szénhidrát: 54 g –amelyből cukrok: 31 g
-
rostok: 1,7 g
-
fehérje: 6,8 g
-
só: 0,6 g
Kiszerelés: 500 g