Leírás és Paraméterek
A Loison márka Olaszország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és az egyik leghíresebb kézműves süteményéket gyártó manufaktúrája. Már 1938 óta készítik egyedülálló édességeiket a legminőségibb alapanyagokból tradicionális eljárásokkal. A hagyomány a fő összetevőjük, melyet szenvedéllyel magas minőségű tradicionális különlegességekké alakítanak.
Összetevők: BÚZALiszt, Sultana mazsola (20%), Olaszországban földön nevelt friss tojás, cukor, natúr kovászos élesztő (BÚZA), Friss vaj (TEJ) (10%), Mazsolaborok keveréke (4%), friss tojássárgája, Emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, szicíliai vadvirágméz, friss TEJ (1%), Friss tejszín (TEJ) (1%), Cervia teljes tengeri só, kakaóvaj, természetes mananara vanília Madagaszkárról* (0,2%), Természetes aromák.
Tartalmazhat még: SZÓJÁT, DIÓFÉLÉKET.
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1531 Kj /366 kcal
-
zsír: 15 g – ebből telített: 8,6 g
-
szénhidrát: 50 g –amelyből cukrok: 27 g
-
rostok: 1,4 g
-
fehérje: 7,2 g
-
só: 0,58 g
Kiszerelés: 500 g