Leírás és Paraméterek
A Loison márka Olaszország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és az egyik leghíresebb kézműves süteményéket gyártó manufaktúrája. Már 1938 óta készítik egyedülálló édességeiket a legminőségibb alapanyagokból tradicionális eljárásokkal. A hagyomány a fő összetevőjük, melyet szenvedéllyel magas minőségű tradicionális különlegességekké alakítanak.
Összetevők: BÚZALiszt, Étcsokoládé darabok (17%) [Kakaópaszta, Cukor, Kakaóvaj, Emulgeálószer: SZÓJAlecitin, Természetes ízek. kakaó min.: 51%], csokikrém (15%) [cukor, víz, glükózszirup, étcsokoládé (5%) (kakaópaszta, cukor, zsírtalanított kakaópor, sovány TEJ por, édesített tojássárgája, vaj (TEJ), etilalkohol, Sűrítőanyag: módosított keményítő, Kakaópor (2%), Tartósítószer: kálium-szorbát], Friss TOJÁS Olaszországból, cukor, természetes kovászos élesztő (BÚZA), friss vaj (TEJ) (7%), friss tojássárgája Olaszországból, Emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, Szicíliából származó vadvirágméz, Friss TEJ (1%), Friss tejszín (TEJ) (1%), Cervia tengeri só, Kakaóvaj, Természetes Mananara vanília Madagaszkárról (0,2%), Természetes aromák.
Tartalmazhat még: SZÓJÁT, DIÓFÉLÉKET.
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1634 Kj /463 kcal
-
zsír: 20 g – ebből telített: 12 g
-
szénhidrát: 47 g –amelyből cukrok: 28 g
-
rostok: 2,3 g
-
fehérje: 7,1 g
-
só: 0,54 g
Kiszerelés: 600 g