Leírás és Paraméterek
A Loison Citrus Panettone jellegzetes elemei a kandírozott gyümölcsök, amelyek 5 különböző citrusféléből készülnek 4 olasz régióból: Szicília, Calabria, Campania és Liguria
A Loison márka Olaszország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és az egyik leghíresebb kézműves süteményéket gyártó manufaktúrája. Már 1938 óta készítik egyedülálló édességeiket a legminőségibb alapanyagokból tradicionális eljárásokkal. A hagyomány a fő összetevőjük, melyet szenvedéllyel magas minőségű tradicionális különlegességekké alakítanak.
Összetevők:BÚZALiszt, Citromkrém (15%) [Glükózszirup, Cukor, Víz, Siracusa citrom héja (5%), Édesített TOJÁSSÁRGA, vaj (TEJ), Etil-alkohol, Amalfi limoncello OFJ koncentrációja, TEJfehérje, Sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, Tejsavópor (TEJ), Zselésítő anyag: pektin, Emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridek, természetes aromák, tartósítószer: kálium szorbát, természetes színezék: sárga kurkumin], Olaszországi friss tojás, Sultana mazsola (11%), friss vaj (TEJ) (9%), cukor, kandírozott citromhéj és őrölt (9%) [citromhéj (53%), cukor, glükóz-fruktóz szirup], természetes kovászos élesztő (BÚZA), Olaszországi friss tojássárgája, Emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, Szicíliából származó vadvirág méz, Friss TEJ (1%), Friss tejszín (TEJ) (1%), Cervia tengeri só, Kakaóvaj, Természetes Mananara vanília Madagaszkárról (0,2%), Természetes aromák.
Tartalmazhat még: SZÓJÁT, DIÓFÉLÉKET.
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1505 Kj /359 kcal
-
zsír: 14 g – ebből telített: 8 g
-
szénhidrát: 52 g –amelyből cukrok: 31 g
-
rostok: 1,5 g
-
fehérje: 6,3 g
-
só: 0,53 g
Kiszerelés: 500 g