Leírás és Paraméterek
A Loison márka Olaszország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és az egyik leghíresebb kézműves süteményéket gyártó manufaktúrája. Már 1938 óta készítik egyedülálló édességeiket a legminőségibb alapanyagokból tradicionális eljárásokkal. A hagyomány a fő összetevőjük, melyet szenvedéllyel magas minőségű tradicionális különlegességekké alakítanak.
Összetevők:BÚZALiszt, citromkrém (14%) [glükózszirup, cukor, víz, Siracusa citrom héja OFJ (5%), édesített tojás sárgája, vaj (TEJ), etil-alkohol, Amalfi limoncello OFJ forrázata, TEJfehérje, Sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, Tejsavópor (TEJ), Zselésítő anyag: pektin, emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, Természetes aromák, Tartósítószer: kálium-szorbát, Természetes színezék: sárga kurkumin], Friss TOJÁS, Sultana mazsola (11%), cukor, kandírozott és őrölt citromhéj* (9%) [citromhéj (53%), cukor, glükóz-fruktóz szirup, sűrített citromlé], vaj (TEJ) (8%), természetes kovász élesztő (búza), emulgeálószer: Növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridek, friss tojássárgája, invertált cukor, só, Természetes aromák
Tartalmazhat még: SZÓJÁT, DIÓFÉLÉKET.
Hűvös és száraz helyen tárolva, a termék eredeti csomagolásában lezárva 9 hónapig eltartható
gyártástól számítva.
A gyártási folyamatokban felhasznált nyersanyagok nem módosítottak genetikailag.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1496 Kj /356 kcal
-
zsír: 13 g – ebből telített: 7,4 g
-
szénhidrát: 54 g –amelyből cukrok: 32 g
-
rostok: 1,6 g
-
fehérje: 6,2 g
-
só: 0,56 g
Kiszerelés: 600 g