Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.599 Ft

A gluténmentes paccheri kukoricalisztből és rizslisztből készül, épp ezért bátran tudjuk ajánlani minden gluténmentes vásárlónknak. Nem kell lemondani a finom élvezetekről. Próbáld ki szarvasgombás tésztaszószainkkal!

Alapanyagok: kukoricaliszt 85%, rizsliszt 15%. Főzési idő: 16 perc. Tárolja száraz és hűvös helyen.

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1475 kj/348 kcal. Zsír 0,9 g, amiből telített zsírsavak 0,5 g. Szénhidrát 76,5 g, amiből cukrok 0,5 g, fehérje 7,2 g. Só 0,001 g.       Kiszerelés: 250 g.

Gyártó: Antico Pasticio Umbro Srl., Olaszország.

1.699 Ft

Olaszországban évszázadok óta hagyományosak a színes tészták. Az Antico Pastifio Umbro is tartja ezt a hagyományt, épp ezért csak természetes színezékkel dolgozik. A céklapornak köszönhető a gyönyörű rózsaszín színe a kis pillangóknak. Próbáld ki akár egy egyszerű cacio e pepe alapjaként vagy akár egy krémes tejszínes szósszal, és garantált lesz a nem mindennapi látvány. 

Alapanyagok: durumbúzadara, cékla 2%. Tartalmazhat tojás, tintahal tinta és szójamaradványt. Főzési idő: 10 perc. Tárolja száraz és hűvös helyen.

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1506 kj/355 kcal. Zsír 1,4 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g. Szénhidrát 71,5 g, amiből cukrok 2,9 g, fehérje 12,4 g., só 0,005 g.        Kiszerelés: 500 g.

Gyártó: Antico Pasticio Umbro Srl., Olaszország.

3.999 Ft

Az Alcalá forradalmasítja az olívaolaj használatot. A 14 ml kiszerelés lehetővé teszi az egyszerű és könnyű használatot, így akárhova magaddal tudod vinni.

Összetétel:

  • 98% extra szűz olívaolaj
  • 2% természtes citrom esszencia

Kóstolás: Intenzív citromos íz lágy kesernyeséggel. 

Fogyasztási javaslatok: Ideális salátákhoz, zöldségekhez, bruschettákhoz, sült vagy grillezett halhoz és fehér húsokhoz. 

Kiszerelés: 14 ml x 10 db.

3.700 Ft

Termelési terület: Sambuca di Sicilia

Borkészítés: Bogyózás, zúzás és kíméletes préselés után a tisztított mustot 12-14 °C közötti hőmérsékleten fermentálják. Az erjedés végén a bor a finomseprőn tölt 3-5 hónapot hagyják pihenni, majd a palackozzák. 

Jellemzői: Szalma sárga színű, arany reflexekkel. Illatában friss csonthéjas gyümölcsök, mandula és citrusok érezhető némi herbalitással és vegetalitással. Ízében őszibarack, grapefruit, citrom, méz és ásványos jegyek találhatók. Közepes testű bor ez, kerek struktúrával és jó egyensúllyal és komplexitással. Hosszú lecsengés, lendületes sav, sok fűszer, gyógynövény kíséri végig.

Ajánljuk: Előételekhez, fehér húsokhoz, sajtokhoz, tenger gyümölcseihez, sült halakhoz.

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C

Alkoholtartalom: 12%

3.700 Ft

Ha netán már megunta a pesto-t, de tipikusan olasz ízt keresne, akkor az articsóka való önnek. Olaszország egy üvegbe zárva. A articsóka párosítása nyári szarvasgombával az olasz ízvilág megtestesítője.

Összetevők: articsóka 64%, olívaolaj, napraforgóolaj, nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vittadini) 3%, fehérbor, Grana Padano DOP (tej, só, oltó, tartósítószer: lizozim [tojásfehérje] , ízesítő, petrezselyem, citromlé, fokhagyma, friss menta, fekete bors, emulgálószer (napraforgó lecitin [E322]). Tejet és tojást tartalmaz.

Energiaérték (100 g átlagérték): Kcal 170 - Kj 711.       Súly: 100 g.

Keresés