Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Home gourmet csomag

Home gourmet csomag
A gourmet csomagot igazi ínyenceknek szántuk. Azért mert otthon vagyunk, nem kell lemondani a finom ízekről vagy az olasz hangulatról!

Az előétel a fehér szarvasgombás sajtkrém. Lehet hidegen fogyasztani, megkenve a bruschetta-t, vagy pedig felmelegítve fondue formájában mártogatni.

Pikáns vargányás pasta:

Hozzávalók 4 főre:

Elkészítés:

Tegyük oda főni a pasta-t 10 percig. Miután leszűrtük tegyük a serpenyőbe, ahol 5 percig összefőzzük a tejszínnel, 50 g parmezánnal és a petrezselyem csokor ¾-vel. Miután levettük a tűzről, hagyjuk lehűlni pár percet, majd keverjük hozzá a vargányaszószt. Találáskor szórjuk meg ízlés szerint parmezánnal és petrezselyemmel.

Természetesen a borról sem feledkezünk meg. A Cinque Segni pincészettől az AMAMI Primitivo IGP Puglia száraz vörösbor az egyik új kedvencünk a fűszeres és gyümölcsös jellegével. Kerek tanninok, vibráló sav, intenzív alkohol és komplexitás jellemzi.

A desszertről sem feledkeztünk meg. Mivel az eddigi vacsora a fehér szarvasgombáról szólt, méltón kell befejezni is. A fehér szarvasgombás bonbon biztosan nem fog csalódást okozni, hosszan lecsengő íze megkoronázza az estét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Receptek
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére