Leírás és Paraméterek
Próbálja ki szarvasgombás tésztaszószainkkal!
Kóstolja meg ezt a gluténmentes tésztát, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!
A Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez. A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.
Nem kell lemondania a finom élvezetekről, mert ennek a tésztának az ízvilágát sikerült maximálisan közelíteni a hagyományos durum tésztákéhoz. Próbáld ki szarvasgombás tésztaszószainkkal!
Alapanyagok:
- kukoricaliszt
Főzési idő: 10-12 perc.
Tárolja száraz és hűvös helyen!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- energia 1538 kJ/362 kcal
- Zsír 1,04g, amiből telített zsírsavak 0,31g
- Szénhidrát 81,46g, amiből cukrok 0,6g,
- fehérje 6,77g
- Só 0,01 g
Kiszerelés: 250 g
Tészta fajták | Gluténmentes |
Tészta formák | Tagliolini |
Tészta kiszerelés | 250 g |