Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fior Di Maso

A Fior Di Maso cég a tejtermékek feldolgozásának szenvedélyéből született 1888-ban. A vállalatot a Chiomento család vezeti generációk óta. Ez egy igazi olasz hagyományokon nyugvó manufaktúra, mely a régi családi recepteket ötvözi a mai kor igényeivel. A vállalat székhelye az Asiago -fennsík lábánál található, amely mindig is a prémium sajtok előállításának helyszíne volt.

Különféle tejtermékeket készítenek, egyre bővülő kínálattal, de sikerük titkát megőrizve. Válogatott és kiváló minőségű alapanyagokat használnak csak fel, s mindeközben megfelelnek a kor követelményeinek mind gyártási, mind csomagolási technológiák során. 

Rendezés:

Fior Di Maso Grana Padano DOP 16 hónapig érlelt sajt 200 g

3.090 Ft

Olaszországból származó sós, nem fűszeres ízvilágú, aszalt gyümölcsökre és szénára emlékeztető aromákkal teli kemény sajt. Különösen alkalmas reszelésre, de önmagában is fogyasztható. 16 hónapig érlelt.

Fior Di Maso Piroletta sajt 280 g

2.890 Ft
Lombardiai lágy és krémes állagú, fehér színű kecske sajt.

Fior Di Maso Delizia Veneta sajt 150 g

1.690 Ft
Pasztőrözött tehéntejből készült friss sajt. A sajt állaga puha, színe szalmasárga.

Fior di Maso Mozzarella szeletelt sajt 130 g

1.590 Ft

A mediterrán konyha királynője a Mozzarella. A sajt előállítása kizárólag friss bivaly- vagy tehéntejből készül. Nem érlelik, semmilyen tartósítószert nem adnak hozzá, és nem is ízesítik. Külleme alapján porcelánfehér színű, szálas szerkezetű gyúrt sajt. Campania térségében még napjainkban is a 16. századi recept szerint készítik a sajtot.

Fior Di Maso Grana Padano DOP 200 g sajt

2.290 Ft
Olaszországból származó kompakt, szemcsés szerkezetű, szinte lyukak nélküli kemény sajt. Színe szalmasárga, az illata pedig karakteres.

Fior Di Maso Asiago DOP Stag. kockázott sajt 100 g

1.590 Ft

Az Asiago eredetvédett sajt, melyet Észak-Olaszországban, a Pó-völgyben és az alpesi lejtőkön készítenek csupán. Az érett Asiago általában élesztőre és aszalt gyümölcsökre emlékeztető illatú. Tömör, de ruganyos állagú, félkemény sajt.  Színe sárgás, íze édeskés, enyhén gesztenyés aromájú. 

Fior di Maso Mozzarella di Bufala Campana DOP sajt 250 g

2.890 Ft

A mediterrán konyha királynője nem más, mint a Mozzarella di Bufala Campana. Ezen sajt előállítása kizárólag friss bivalytejből készül. Nem érlelik, semmilyen tartósítószert nem adnak hozzá, és nem is ízesítik. Külleme alapján porcelánfehér színű, szálas szerkezetű gyúrt sajt.

Campania térségében még napjainkban is 16. századi recept szerint készítik a sajtot, amelynek DOP megjelölése (Denominazione di origine protetta) garantálja a termék autentikus származását. 

Fior Di Maso Monte Grappa Stag. sajt 150 g

1.890 Ft
Szalmasárga színű sajt, melynek állaga tömör, de vágáskor kissé omlós. 

Fior Di Maso Montasio DOP kockázott sajt 100 g

1.690 Ft

Olaszországból származó kemény sajt, melyet kizárólag tehén tejből készítenek. Kérge sima, egyenletes, a sajttészta színe szalmasárga, kevéssé lukacsos. Aromás, fűszeres ízű ami az érés előrehaladtával egyre erősödik.

Fior Di Maso Grana Padano DOP sajt ajándékcsomag

8.290 Ft

Olaszországból származó sós, nem fűszeres ízvilágú, aszalt gyümölcsökre és szénára emlékeztető aromákkal teli kemény sajt. Különösen alkalmas reszelésre, de önmagában is fogyasztható.

Fior Di Maso Grana Padano DOP 12 hónapig érlelt sajt 200 g

2.690 Ft

Olaszországból származó sós, nem fűszeres ízvilágú, aszalt gyümölcsökre és szénára emlékeztető aromákkal teli kemény sajt. Különösen alkalmas reszelésre, de önmagában is fogyasztható. 12 hónapig érlelt.

Fior Di Maso Dolce Vita Asiago és Montasio DOP sajt ajándékcsomag

6.390 Ft

Olaszországból származó prémium Asiago DOP és Montasio DOP sajtokat és kandírozott körte és narancs gyümölcsmustárokat tartalmazó ajándékcsomag díszdobozban

Az oldal tetejére