Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ferrari Trento

"A bor a föld költészete."

A Ferrari legendája egy férfival, Giulio Ferrarival kezdődött  , és arról az álmáról, hogy Trentinóban olyan bort hozzon létre, amely képes versenyezni a legjobb francia pezsgőkkel. Természetes eleganciájával a Ferrari pezsgők és champagne-k

- az életművészet legcsillogóbb megnyilvánulásai, amely annyira olasz …

- a stílus ikonja, amely megnyer az első korttyal. 

Olaszország legtöbbet díjazott pezsgője.

1906: A Ferrari habzóbora elnyeri az aranyérmet a milánói nemzetközi kiállításon. Ez csak az első a számos rangos elismerés közül, amely megerősíti a Társaság kiemelkedő termékeinek magas színvonalát.

Három éven át - a 2021-es szezontól kezdve - az olasz par excellence pezsgő a Formula 1 hivatalos itala

Rendezés:

Ferrari Maximum Brut Magnum 1,5l

21.590 Ft

Ferrari Maximum Brut Magnum, melynek gyengéd, ám pozitív és tartós az illata. Ízvilágában az intenzív gyümölcsös jegyek dominálnak.

FERRARI MAXIMUM ROSE BRUT 0,75L

11.890 Ft

 Rosé brut, melyben fellelhetőek a Pinot Noirra jellemző bogyós jegyek. Zamatos puhaság jellemzi, hiszen a málna, az erdei eper és az ibolya illata köszön vissza.

Ferrari Perlé brut 0,75l

12.390 Ft

Ferrari Perlé brut, melyet intenzív, azonban mégis kellemes és elegáns illat jellemez, domináns jegyekkel. Összetevői az érrett bogyós gyümölcsök (ribizli, Fraises des Bois, és málna), narancshéj, rózsa és kömény. Elegáns és bársonyos. Kiválóan gyümölcsös, amelynek vonzó és kifinomult jellegét a Pinot Nero adja. Finom fűszerességét  fokozza az édes mandula és az élesztő. Ezek azok az összetevők, melyek hozzájárulnak a bor méltó harmóniájához és tartásához.

Ferrari Maximum Brut 0,75l

9.690 Ft

Ferrari Maximum Brut, melynek illatában az érett gyümölcsök és virágok köszönnek vissza. Friss és élénk ízvilág jellemzi.

Ferrari Perlé Magnum 1,5l

26.290 Ft

Ferrari Perlé Magnum, melynek illatát és ízét különös ravaszság jellemzi. Jelen van benne a mandula virág, az alma, halvány fűszeresség és némi ropogós kenyér. Száraz, tiszta és elegáns, nagyon tartós, amelyet könnyű gyümölcsös érzés vesz át.

Az oldal tetejére