Leírás és Paraméterek
Kóstolja meg ezt az ínyenc, durum, tagliatelle tésztát fekete szépiával, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!
A Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez. A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.
A Bella Italia termékcsalád magába foglalja a a hagyományt és az innovációt. Észak-Olaszországra jellemző ez a tésztaféle. A tagliatelle egyes darabjai hosszú, lapos szalagok, melyeknek formája hasonlít a fetuccinéhoz és általában 6,5–10 mm szélesek.
Összetevők:
- durum tészta
- tintahal tintája 2,5%
- só
Nyomokban rákot, tojást, halat, tejet és zellert tartalmazhat!
Főzési idő: 6-7 perc.
Tárolja száraz és hűvös helyen. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- energia 1511 kJ/356 kcal
- zsír 1,5 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g
- szénhidrát 72 g, amiből cukrok 2,7 g
- fehérje 12,5g
- só 0,22 g
Tészta fajták | Durum |
Tészta formák | Tagliatelle |
Tészta ízesítés | Szépiás |
Tészta kiszerelés | 250 g |