Leírás és Paraméterek
Kóstolja meg ezt az ínyenc, bio, durum linguine tésztát, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!
Genovából, Liguria tartományból származik ez a fajta tészta, aminek a neve ˝kis nyelveket˝ jelent. Általában pesto-val vagy tenger gyümölcsivel készítik.
A Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez. A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.
Alapanyagok:
- durum búzadara
- víz
Tartalmazhat zeller, tojás és tintahal tinta maradványt!
Főzési idő: 9 perc.
Tárolja száraz és hűvös helyen!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia 1462 kJ/349 kcal
- zsír 1,4 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g
- szénhidrát 71,6 g, amiből cukrok 2,8 g
- rostok 3,4 g
- fehérje 12,5 g
- só 0,005 g
Kiszerelés: 500 g
Tészta fajták | Durum |
Tészta formák | Linguine |
Tészta kiszerelés | 500 g |