Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.990 Ft
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 700 Ft 35%
Az akció időtartama: 2021. 01. 19. -
Menny.:db
TERMÉSZETES, ADALÉKANYAGMENTES
IZGALMAS, KARAKTERES ÉS GAZDAG ÍZVILÁG

Durum farfalle bianco rosse tészta 250 g

Hagyományos kézműves módon készült piros-fehér színezett farfalle tészta.

Gyártó: Antico Pastificio Umbro
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.650 Ft
Várható szállítás: 2021. március 03.
1.990 Ft
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 700 Ft 35%
Az akció időtartama: 2021. 01. 19. -
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A  Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez.  A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.

Olaszországban évszázadok óta hagyományosak a színes tészták. Az Antico Pastifio Umbro is tartja ezt a hagyományt, épp ezért csak természetes színezékkel dolgozik. A céklapornak köszönhető a gyönyörű rózsaszín színe a kis pillangóknak. Próbáld ki akár egy egyszerű cacio e pepe alapjaként vagy akár egy krémes tejszínes szósszal, és garantált lesz a nem mindennapi látvány és ízélmény.

Alapanyagok:

  • durum búzadara,
  • cékla 2%.

Tartalmazhat tojás, tintahal tinta és szójamaradványt!

Főzési idő: 10 perc.

Tárolja száraz és hűvös helyen!

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • energia 1506 kJ/355 kcal
  • zsír 1,4 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g
  • szénhidrát 71,5 g, amiből cukrok 2,9 g
  • fehérje 12,4 g
  • só 0,005 g

Kiszerelés: 500 g

Tészta fajták Durum
Tészta formák Farfalle
Tészta ízesítés Céklás
Tészta kiszerelés 250 g

Youtube videók

Az oldal tetejére