Leírás és Paraméterek
Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon készíti a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez. A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.
Ugye Önnek is az elsők között jut eszébe a bazsalikom, ha az olasz konyháról van szó? Az Antico Pastificio Umbro is hasonlóan gondolkodott, épp ezért már a tésztába is belekeveri ezt a zöld fűszert, ezáltal plusz frissességet és színt kap a pasta.
Kóstolja meg ezt a bazsalikomos különlegességet, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!
Alapanyagok:
- durumbúzadara
- bazsalikom 2%
- spenótpor
Tartalmazhat tojás, zeller és tintahal tinta maradványt!
Főzési idő: 11 perc.
Tárolja száraz és hűvös helyen!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia 1509 kJ/356 kcal
- Zsír 1,4g, amiből telített zsírsavak 0,4g
- Szénhidrát 71,6g, amiből cukrok 2,8g,
- fehérje 12,5g
- Só 0,005 g
Kiszerelés: 250 g
Tészta fajták | Durum |
Tészta formák | Tagliatelle |
Tészta ízesítés | Bazsalikomos |
Tészta kiszerelés | 250 g |