Leírás és Paraméterek
A szarvasgombás készítmények atyja, a salsa tartufata, avagy csiperke salsa könnyen felhasználható. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik: champignon, só, bor, szarvasgomba és tintahal tintája, ami a különleges színét adja. Magában is nagyszerűen lehet fogyasztani, de krémekbe, szószokba vagy pedig pastaszószokhoz is kiváló. Kóstolja meg ezt az igazi olasz finomságot!
A szósz, mely azzal írt történelmet, hogy megmutatta: hogyan használjuk fel a szarvasgombát a konyhában. A champignon gomba párosítása a fekete szarvasgombával a legnépszerűbb termékké nőtte ki magát. A champignont hagyományosan olívaolajon sóval, borssal és egy kis fokhagymával megpirítják, majd ehhez kerül a nyári szarvasgomba.
A hagyományosan főzött nyári szarvasgomba és a gombás gomba kombinációja (olívaolajban fokhagymával, sóval és borssal) a legsikeresebb és legnépszerűbb termék a teljes szarvasgomba tartományban.
Ez a gomba- és szarvasgomba-szósz készen áll a használatra és a tökéletességre. A sötét, fekete szín minden edényen kiemelkedik. Csak tészta, hús, grillezett és főtt hús hozzáadásával. Vagy, ahogy a nagy szakácsok csinálják, kabátot csirkékkel, grillezett pisztránggal és filet mignonnal szarvasgombával.
Összetevők:
- sárgarépa gomba (Agaricus Bisporus) 54%
- víz
- extra szűz olívaolaj
- aprított nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vittadini) 8%
- só
- tintahal (kagyló)
- ízesítő
- sűrítő (kukorica keményítő)
- emulgeálószer (lecitin napraforgó) növényi rost (inulin)
- fekete bors
- savasságszabályozó (citromsav [E330])
- fokhagyma
Energiaérték (100 g ):
- Kcal 136 - Kj 569
Lejárat dátuma: 48 hónap
Szarvasgomba fajtája | fekete |