Leírás és Paraméterek
Magában is nagyszerűen lehet fogyasztani, de krémekbe, szószokba vagy pedig tésztaszószokhoz is kiváló.
A szósz, mely azzal írt történelmet, hogy megmutatta hogyan használjuk fel a szarvasgombát a konyhában. A champignon gomba párosítása a fekete szarvasgombával a legnépszerűbb termékké nőtte ki magát. A champignont hagyományosan olívaolajon sóval, borssal és egy kis fokhagymával megpirítják, majd ehhez kerül a nyári szarvasgomba.
A hagyományosan főzött nyári szarvasgomba és a gombás gomba kombinációja (olívaolajban fokhagymával, sóval és borssal) a legsikeresebb és legnépszerűbb termék a teljes szarvasgomba tartományban.
Ez a gomba- és szarvasgomba-szósz készen áll a használatra és a tökéletességre. A sötét, fekete szín minden edényen kiemelkedik. Kiváló tésztákhoz, húsokhoz, grillezett pisztránghoz, filet mignonhoz.
Összetevők:
- Champignon gombák (Agaricus Bisporus 67%)
- extra szűz olívaolaj
- napraforgóolaj
- porcini gombák (Boletus Edulis és rokon csoport)
- apróra vágott nyers szarvasgomba (Tuber Aestivum Vittadini 3%)
- só
- Grana Padano DOP só
- oltó, tartósítószer: lizozim [tojásfehérje]
- petrezselyem
- tintahal tinta (kagyló)
- fokhagyma
- kukoricakeményítő
- citromlé
- fekete bors
Figyelem, a termék tejet és tejterméket, tojást, valamint tintahal tintát tartalmaz.
Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.
Tápanyag értékek (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 569 Kj - 136 Kcal
Kiszerelés: 180 g
Szarvasgomba fajtája | fekete |