ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ: NÉMETH EMESE KIÁLLÍTÁSÁN JÁRTUNK


Németh Emese első kiállításán jártunk, ahol az Italia Divina csapat megmutathatta: a szarvasgombával alkotni színtiszta művészet.

Nemrégiben hatalmas megtiszteltetés ért bennünket. Megnyílt egyik legkedvesebb festőnk Németh Emese, alias Meska kiállítása, ahová a művésznő az Italia Divina csapatát kérte fel a vendéglátás lebonyolítására. Számunkra mindig is lényeges szempont volt, hogy a művészet és a kreativitás az olasz életérzés esszenciális és inherens része, így külön örömünkre szolgált, hogy az általunk forgalmazott Urbani termékekből készített étel-kreációinkkal lephettük meg a műértő közönséget.Séfünk ismét formában volt, igencsak kitett magáért, amikor megálmodta a képeken látható szarvasgombás falatkákat. Ám, ahogy az a videón is látszik, azért minden alkotó lény csak saját művészetének szerelmese. :-D

Azonban nincs produktum, melyre ne férne rá egy kis ízléses és gondos tálalás. Szerencsénkre, ügyvezetőnk, Heni mindig mindenre gondol - különösen az ínycsiklandozó falatkák esztétikus szervírozásáról van szó.

Az asztal tálalva! Antal, aki az est folyamán igyekezett minden fontos momentumot dokumentálni, sikeresen megörökítette az Italia Divina műalkotását:

Köszönjük, hogy ott lehettünk! Egy életre szóló élmény volt.


Borítókép forrása: https://www.instagram.com/i_am_meska/


Italia Divina logoDivina Club logo

Legyen tagja exkluzív klubunknak!

Regisztrálok
Jelszóemlékeztető

kep

Carpe Diem

Minden ember vágyik valamire...Egy új autóra, egy szicíliai nyaralásra, kedvesünk szívére, vagy csak egyáltalán arra, hogy az idegölő, rohanó hétköznapok és a szoros határidők között kicsit le tudjunk lassítani. Hogy megéljük, amit érzünk; hogy érezzük, hogy élünk.

Az Italia Divina , az Isteni Olaszország és a szarvasgomba hazai nagyköveteként erre kínál megoldást, vagyis megmutatja, hogyan élhetünk a mának, és - Henry David Thoreau nyomán - “szívhatjuk ki az élet velejét…

Tovább a teljes cikkre >>