Leírás és Paraméterek
A Bella Italia termékcsalád magába foglalja a a hagyományt és az innovációt. Észak-Olaszországra jellemző ez a tésztaféle, aminek a neve az olasz pillangó szóból ered.
A Monte Subasio alján található zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amelyben a régi, hagyományos módon készítik a tésztát. Fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, mert egészséges állagot biztosít a tészta számára, ezáltal nagyban hozzájárul a minőséghez. A bronz extruderek és a tészta kézi vágásának módszerét magas fokon művelve készül el a tészta, amit ezután hosszú ideig lassan szárítanak.
Kóstolja meg ezt az ínyenc bio durum tésztát, ami az igazi olasz városkák hangulatát idézi!
Alapanyagok: durum tészta, víz.
Nyomokban tojást, szóját, tintahal festéket tartalmazhat!
Főzési idő: 7/8 perc.
Tárolja száraz és hűvös helyen!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- energia 1509 kj/356 kcal.
- Zsír 1,4g, amiből telített zsírsavak 0,4g.
- Szénhidrát 71,6g, amiből cukrok 2,8g,
- fehérje 12,5g
- Só 0,005g.
Kiszerelés: 500g
Tészta fajták | BIO |
Tészta formák | Penne |
Tészta kiszerelés | 500 g |