Leírás és Paraméterek
Umbria azon olasz régiók közé tartozik, ahol a kézműves, mezőgazdasági gyökerek dominálnak, hiszen magába foglalja azon tésztakészítő mesterek sorát, akik a múlt század eleje óta valóságos kézműves tésztakészítők „iskoláját” hozták létre, amely méltó arra, hogy viszonyítási alapként szolgáljon egész Olaszország számára. Umbria gazdálkodási gyökerei lehetővé tették, hogy ez a régió olyan szemléletet alakítson ki, amely a maximális termékminőséget abszolút prioritássá teszi, miközben hű marad a hagyományokhoz. Az ezen a zöldellő, gazdálkodásban gazdag területen előállított alapanyagok minősége, a föld titkainak meghitt ismerete és az alkalmazott feldolgozási technikák együtt alkotják az egyedülálló formulát, amely kivételes élelmiszertermékeket eredményez.
Ebben a szellemiségben jött létre a gyártó tésztaüzeme a Subasio-hegy lábánál Assisi, Perugia és Spoleto között. Gyártási folyamataikat az umbriai tésztagyártók által a múlt század elején alkalmazott hagyományos módszerek ihlették.
A jelenlegi gyártási folyamatok továbbra is szilárdan a hagyományokban gyökereznek. A tésztatermékeket azon fogyasztóknak ajánlják, akiknek fontos, hogy a kedvenc élelmiszerboltjuk polcain házi tészta- és rizsételekre leljenek.
Összetevők:
-
bazsalikom (35%)
-
napraforgó olaj
-
sajtfélék (tehéntej, juhtej, só, tejsavó)
-
kesudió
-
víz
-
só
-
burgonya pehely
-
fenyőmag
-
extra szűz olívaolaj
-
cukor
-
savasságot szabályozó anyag: E575, E270
-
szárított petrezselyem
-
fokhagyma
Figyelem, a termék nyomokban tojást, glutént és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.
Tápanyag értékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
-
energia: 1704 kJ – 414 kcal
-
zsír: 42 g – melyből telített: 5,3 g
-
szénhidrát: 4,1 g – ebből cukor: 3,7 g
-
fehérje: 3,8 g
-
só: 2,1 g
Kiszerelés: 280 g