Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK! LEHETETLEN ELFELEJTENI AZT, AKINEK OLY SOK ÉLMÉNYT KÖSZÖNHETÜNK!
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
TERMÉSZETES, ADALÉKANYAGMENTES
IZGALMAS, KARAKTERES ÉS GAZDAG ÍZVILÁG

BIO spaghetti csípős 500 gr

Egyre fontosabb az egészséges és vegyszermentes életmód. A régi hagyományos gazdálkodáshoz visszanyúlva készült a bio spaghetti. Piros színét és pikáns ízét chili hozzáadásával érik el. 

Alapanyagok: durumbúzadara, chili 2%, só. Szóját tartalmazhat. Tárolja száraz és hűvös helyen, távol a direkt napfénytől. Főzési idő: 10 perc. 

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1505 kj/355 kcal. Zsír 1,5 g, amiből telített zsírsavak 0,4 g., szénhidrát 72 g, amiből cukrok 2,6 g, fehérje 12 g. Só 0,01 g.      Kiszerelés: 500 g    

 

Gyártó: Antico Pastificio Umbro
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás

Miért BIO?

Egyre fontosabb az egészséges és vegyszermentes életmód. A régi hagyományos gazdálkodáshoz visszanyúlva készült a bio spaghetti.

A BIO tésztát durum vagy tönkölybúzából készítik.

A 100% -ban olasz bio gazdálkodásból származó tönköly tésztát alacsony hőmérsékleten szárítják és a mai napig bronz szerszámmal őrlik

Mi is az a durumliszt és miért jó?

A durumtészta durumlisztből, tojás felhasználása nélkül készül. A durumbúza fehérjében gazdagabb, mint a búza, és jóval rugalmasabb is annál, ezért lehet könnyedén tésztát készíteni belőle.

Miért egészséges?

Egyrészt, mert a durumtészta összetett szénhidrátokból áll, ezeknek pedig nagyon jelentős szerepük van az izomzatunk növekedésében, ráadásul remek energiaforrásnak is számítanak. Így, ha megfelelő alapanyagokkal fogyasztjuk, például zöldségekkel, halak húsával, akkor az egészséges étrendünkbe is kiválóan beilleszthető.

Másrészt a durumtészta könnyen okoz telítettségérzetet. Ennek köszönhetően – bármilyen meglepő is – a fogyókúrás étrend részévé is válhat, hiszen nem kell belőle sokat fogyasztani a jóllakáshoz. Ráadásul sokkal lassabban emésztjük meg, mint a többi szénhidrátban gazdag élelmiszert, így kitolhatjuk az éhségérzet megjelenését, de közben energiát adunk izmainknak.

Amennyire csak tehetjük, télen is illesszük bele a durumtésztát étrendünkbe, hiszen változatosan elkészíthető feltéteinek köszönhetően a vitaminbevitelről is gondoskodhatunk!

(forrás: zilakávéház.hu)

Az oldal tetejére