Személyes átvétel

Csomagját a megrendelést követő munkanapon személyesen átveheti a Delizia Gourmet & More exkluzív delikát üzletben (cím: HEGYVIDÉK KÖZPONT 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12., -1.szint)

Az üzlet nyitvatartási rendje:
H-P: 8:00-20:00,
Szo: 9:00-19:00,
V: 10:00-14:00.

Az összekészített csomagokat a bennük található friss termékek szavatosságától függően, de legfeljebb egy hétig őrizzük.

A hétköznap 11 óráig leadott rendelések még aznap délután 16 órától átvehetők, a 11 óra után leadott rendelések átvétele a következő hétköznapon lehetséges.


Előreutalás

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

A termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk haladéktalanul megküldi Önnek az Ön által kifizetett összegről szóló számlát. A számlát Webáruházunk az Ön által a termék megrendelése során megadott e-mail címre, elektronikus számla formájában a termék vételárának kiegyenlítését követően haladéktalanul, de legfeljebb 3, azaz három munkanapon belül küldi meg

Előreutalás esetében a termék vételára átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő befizetési azonosítót és a megrendelési számot.

Bankszámlaszám: K&H Bank 10409015-50526871-81881006.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.