Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Antico Pastificio Umbro

Antico Pastificio Umbro

A zöld völgyben a Monte Subasio alján, Assisi, Perugia és Spoleto között - Umbria régió ékszerei között – fekszik az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, amely a régi, hagyományos módon tésztát és rizst készít.

1921-1925 körül néhány tapasztalt munkavállaló megtanulta a bronz extruderek használatának és a tészta kézi vágásának módszerét, amely hosszú ideig lassan szárad. A Monte Subasio kis folyóiból származó tiszta vizet, amely egészséges állagot biztosít a tészta számára, szintén nem szabad elfelejteni.

A rizs minősége a főzésre kész rizottó számára a piacon elérhető legjobb, mint például az extraszűz olívaolaj és a fűszerek választéka. Mindenképpen meg kell kóstolnia ezt a tésztát, amely a középkori városkák hagyománnyal teli vidékéről származik.

1994 óta működik, ami az ősi umbriai tésztakészítés hagyományaiban gyökerezik. Az 50-60-as évektől kezdve új lendülettel folyik tovább a munka. A társaság történelmi tevékenysége a kézműves száraz tészta előállítása speciális formátumban, tojás alapú és durum búzadara, valamint zöldségekkel, fűszerekkel, gombákkal és egyéb fűszerekkel ízesítve.

1999-ben a hagyományos tevékenységet a kész rizottó és a fűszerek előállítása kísérte, ez a tevékenység 2005-ben is kiváló minőségű extraszűz olívaolajban, hüvelyesekben és polentaban fűszereket készített.

Az üzleti tevékenységeket a Foligno környékén végzik, amely körülbelül 900 négyzetméter területen működik. Két gyártósor található az üzemben: az egyik tészta, a másik a kész ételek és fűszerek számára. Az új gyártásihely 1997-ben épült, és 2003-ban kibővítették.

2011-ben szerkezetátalakítást hajtottak végre azzal a céllal, hogy javítsák a gyártóhely funkcionális tulajdonságait és minimalizálják az energiaveszteségeket, ezáltal folytatva a szigetelést és a teljes gyártási és csomagolási központ modernizálását. 2014 óta a társaság egy második helyszínt aktivált, ahol extra szűz olívaolaj alapú fűszerek előállítását és minden logisztikai tevékenységet folytatnak

A vállalat minden tevékenységét és gyártási folyamatát egy belső csapat felügyeli, amely garantálja az IFS és a BRC tanúsítások szabványainak betartását.

Rendezés:

Gourmet pasta ajándékcsomag spagetti szedő villával

6.890 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag spagettivel, paradicsomos szósszal, csípős piccantissimo fűszerkeverékkel és spagetti adagolóval

Bella Italia bazsalikomos, olaszos paradicsomszósz 180 g

2.490 Ft

Bella Italia bazsalikomos paradicsomszósz extra szűz olívaolajjal

Risotto vargánya gombával 200 g

1.990 Ft

Előfőzött, 100%-ban Arborio rizsből készült vargányagombás risotto

Durum spaghetti tészta 500 g

1.590 Ft

Hagyományos kézműves módon készült durum spagetti, Amalfi képeslap díszítéssel

Gourmet pasta ajándékcsomag tagliatelle tésztával

6.490 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag tagliatelle tésztával, paradicsom szósszal és csípős arrabiata fűszerkeverékkel 

Durum bazsalikomos tagliatelle 250 g

1.590 Ft

Bella Italia ínyenc tagliatelle tészta bazsalikomos ízesítéssel Velence képeslappal

Bella Italia fűszerkeverék Bruschetta alaphoz 100 g

1.390 Ft

A Bruschetta az egyik leghíresebb olasz fűszerkeverék, amit minden olasz háztartásban megtalál

L’Orto dei Pastai bazsalikomos, olasz paradicsomszósz 180 g

3.190 Ft

L’Orto dei Pastai olasz paradicsomszósz bazsalikommal, extra olívaolajjal

Baguette Nero olasz gourmet ajándékcsomag

8.790 Ft

Gourmet olasz ajándékcsomag Umbria szívéből kiváló olasz tésztával, pesto szósszal és fűszerkeverékkel!
 

Baguette Rosso olasz gourmet ajándékcsomag

8.790 Ft

Olasz gourmet ajándékcsomag Umbria szívéből kiváló olasz tésztával, pesto szósszal és fűszerkeverékkel

Shopper Rosso olasz gourmet ajándékcsomag

9.990 Ft

Gourmet olasz ajándékcsomag Umbria szívéből kiváló olasz tésztával, pesto genovese szósszal és fűszerkeverékkel

Durum tagliatelle tészta fekete szépiával 250 g

1.790 Ft

Bella Italia tagliatelle ínyenc, durum tészta fekete szépiával Portofino képeslappal

Az oldal tetejére