Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.900 Ft (9.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db
TERMÉSZETES, ADALÉKANYAGMENTES
IZGALMAS, KARAKTERES ÉS GAZDAG ÍZVILÁG

Amore Prosecco e Pistacchio ajándékcsomag

Ellenállhatatlan párosítás különleges alkalmakra: Bisol Jeio Prosecco Valdobbiadene Rose Brut D.O.C. száraz pezsgő és  Bacco brontei pisztácia keksz

Gyártó: Divina Gourmet
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.848 Ft
Várható szállítás: 2023. június 05.
11.900 Ft (9.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Bisol Jeio Prosecco Valdobbiadene Rose Brut D.O.C. száraz pezsgő

Olaszország TOP 3 prosecco pincészetének egyik kiváló terméke. Az üvege és a csomagolása már sokat sejtet. Az íze nagyon elegáns, kiegyensúlyozott, letisztult és jellegzetes. A réti virágos, rózsás illatok keverednek friss citrusfélék aromáival.

A termékbe csak a legjobb Glera szőlők kerülnek szelektálva a Bisol veneto-i ültetvényeiről, ami házasítva lett egy egybefüggő 4 hektáros parcelláról érkező Pinot Noir-ral, amit csak ennek a Rosénak szántak a valdobbiadene-i Folinából.

Ez a Charmant Method 60 napot töltött Autoclave-ben, ez kétszer annyi mint az átlag, Prosecco DOC, ami 30 nap. 85% Glera és 15% Pinot Noir egy egybefüggő szőlőültetvényről szüretelve. Az alacsony 6,5 g / l dosage eleganciát és frisseséget ad.

Bacco brontei pisztácia keksz

​Szicíliai hagyományokat és ízeket idéző pisztácia keksz.

Összetevők:

  • pisztácia (50%)
  • glükóz szirup 
  • nem hidrogénezett növényi zsír
  • tejsavó
  • cukor
  • szőlőcukor
  • emulgálószer E322 

Figyelem, a termék nyomokban tartalmazhat mogyorót, mandulát, glutént, tejet, tojást és szóját. 

Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.

Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)

  • energia: 2388 Kj/562kcal
  • zsír: 38 g  – ebből telített: 6,9g
  • szénhidrát: 43 g – amelyből cukrok: 27 g
  • rostok: 5.3 g
  • fehérje: 9,3 g
  • só: 0,0 g

Kiszerelés: 100 g 

Facebook kommentek

Az oldal tetejére