Leírás és Paraméterek
Bisol Jeio Prosecco Valdobbiadene Rose Brut D.O.C. száraz pezsgő
Olaszország TOP 3 prosecco pincészetének egyik kiváló terméke. Az üvege és a csomagolása már sokat sejtet. Az íze nagyon elegáns, kiegyensúlyozott, letisztult és jellegzetes. A réti virágos, rózsás illatok keverednek friss citrusfélék aromáival.
A termékbe csak a legjobb Glera szőlők kerülnek szelektálva a Bisol veneto-i ültetvényeiről, ami házasítva lett egy egybefüggő 4 hektáros parcelláról érkező Pinot Noir-ral, amit csak ennek a Rosénak szántak a valdobbiadene-i Folinából.
Ez a Charmant Method 60 napot töltött Autoclave-ben, ez kétszer annyi mint az átlag, Prosecco DOC, ami 30 nap. 85% Glera és 15% Pinot Noir egy egybefüggő szőlőültetvényről szüretelve. Az alacsony 6,5 g / l dosage eleganciát és frisseséget ad.
Bacco brontei pisztácia keksz
Szicíliai hagyományokat és ízeket idéző pisztácia keksz.
Összetevők:
- pisztácia (50%)
- glükóz szirup
- nem hidrogénezett növényi zsír
- tejsavó
- cukor
- szőlőcukor
- emulgálószer E322
Figyelem, a termék nyomokban tartalmazhat mogyorót, mandulát, glutént, tejet, tojást és szóját.
Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
- energia: 2388 Kj/562kcal
- zsír: 38 g – ebből telített: 6,9g
- szénhidrát: 43 g – amelyből cukrok: 27 g
- rostok: 5.3 g
- fehérje: 9,3 g
- só: 0,0 g
Kiszerelés: 100 g