Válasszon minket, ha...

  • szeretné feldobni egy szokásos éves céges rendezvényt;
  • szervezne egy kulináris élvezetekben gazdag, önálló gasztronómiai eseményt;
  • ámulatba ejtené barátait egy közös vacsorán a saját otthonában.

Rendelje meg az Italia Divina szolgáltatását, csapatunk pedig elhozza Önnek az isteni Olaszországot.

Szeretnék ajánlatot kérni!

Szolgáltatásaink

  • Catering: Legyen szó bármilyen eseményről, kiállításról, vásárról, borkóstolóról az Italia Divina kiegészítő szolgáltatásként egy csipetnyi, ételkóstoltatással és termékbemutatóval egybekötött Itáliát varázsol rendezvényére!
  • Önálló események, rendezvények szervezése és lebonyolítása: Egész estés, több fogásos szarvasgombás lakomák lebonyolítását is örömmel vállaljuk, hogy Ön és vendégei felszabadultan belefeledkezhessenek a gasztronómiai élvezetekbe. Az Italia Divina séfjei által elkészített, különféle ínycsiklandozó fogások közti szünetekben boldogan mesélünk a szarvasgombáról, mely fűszer és afrodiziákum egyben.
  • Az Istenek eledele – az Ön konyhájában! Gondolta volna, hogy egy szempillantás alatt éttermet varázsolhatunk saját lakásában? Önnek nem lesz másra gondja, csak fogadni a vacsora vendégeket és élvezni a csodás olasz éttermi hangulatot. Minden más a mi dolgunk. (Igen, a mosogatás is.)

Szeretne még többet megtudni?Érdekli, hogyan működik az Italia Divina szolgáltatása? Kérje egyedi ajánlatunkat!

Szeretnék ajánlatot kérni!

Referenciáink

Szarvasgomba bemutató a Foodyninél


Személy szerint úgy érzem, a vállalkozás sikere közös ügyünk. Az a kérdés, hogy a konzervatív magyar ízlésvilág és az olasztól meglehetősen távol álló életérzés változtatható-e? Amennyiben a magyarok megszeretnék a szarvasgombát, úgy azt bizonyítanák, hogy képesek változni és akkor talán kicsit könnyedebb, kevésbé zaklatott, olaszosabb életet is élnének.

Művészeti kiállítás-megnyitó


Németh Emese első kiállításán jártunk. Számunkra mindig is lényeges szempont volt, hogy a művészet és a kreativitás az olasz életérzés esszenciális és inherens része, így külön örömünkre szolgált, hogy az általunk forgalmazott Urbani termékekből készített étel-kreációinkkal lephettük meg a műértő közönséget.

Divatbemutató és ékszerkiállítás


A Royal Diamonds Ékszerszalonban Lukéj Gabi legújabb heute-couture kollekcióját mutatták be, a Róna Alexandra által tervezet ékszerekkel összhangban. Köszönjük, hogy a gasztronómiai élvezetekről magunk gondoskodhattunk.

Érdeklődne? Ajánlatot szeretne kérni?
Keressen bátran minket!


Hornyák Antal

info (kukac) italiadivina.hu

+36 70 316 3091

Ajánlat tárgya